Alverde Pro Climate ošetrujúci telový olej, 100 ml

3 skúsenosti

alverde Pro Climate výdatný ošetrujúci telový olej, s príjemnou konzistenciou, obsahuje olej z bio divej ruže, ktorý zvyšuje vitalitu pokožky. Bio rakytník navyše vyživuje telo rôznymi vitamínmi a zaujme vás jedinečnou kombináciou prírodných účinných látok. Jojobový a mandľový olej dodávajú pokožke jemnosť a hebkosť. Absolútnym vrcholom je vôňa divej ruže a rakytníka, ktorá jedinečným spôsobom uchváti vaše zmysly.

Kde kúpim alverde Pro Climate ošetrujúci telový ole?

#test_dm49

Hodnotenia a skúsenosti s alverde Pro Climate ošetrujúcim telovým olejom, 100 ml

Máš skúsenosť s alverde Pro Climate ošetrujúcim telovým olejom, 100 ml?
aeowyn22  17. nov 2024 Overená recenzia

Alverde Pro Climate

Tento ošetrujúci telový olej má obsah 100 ml. Je určený na normálnu pokožku. Jeho zloženie je bohaté na oleje zo šípovej ruže, rakytníka, s mandľovým a jojobovým olejom.
Po nanesení tohto oleja ostane telo voňavé a hebké. Ja ho môžem len odporúčať.
  • - Nádherná vôňa ruží
  • - Vstrebateľnosť rýchla
  • - Hebkosť pokožky
julik104  15. nov 2024 Overená recenzia

Krásne vonia a rýchlo sa vsiakne

Oleje nemám moc rada práve preto, že zvyknú byť mastné. No tento bol fantastický. Nádherne vonia a rýchlo sa vsiakne. Tie ruže mi pripomenuli Bulharsko, veľmi mi zhydratoval telo a dobre sa mi spalo.
  • Krásne vonia.
  • Dobre sa vsiaka.
  • Vôňa ruže je nádherná.
  • Dobre hydratuje telo.
larsen  14. nov 2024 Overená recenzia

Skvelý olej s prírodnou vôňou.

Milujem telové oleje. A tento je skutočne vynikajúci. Rýchlo sa vstrebáva, nezanecháva mastnú pokožku, ale príjemne ju vyživuje a prevonia. Pokožku po použití som mala krásne hebkú a jemnú. Vôňa dlho zostávala na pokožke. Úplne ma prenáša niekam do slnkom zaliatej krajiny, do záhrady plnej ruží. Určite odporúčam, najmä tým, čo milujú vôňu ruží.
  • 💗 Nádherná vôňa ruží
  • 💗 Vyživujúci