Alverde balzam na ruky a nechty s bio marhuľovým olejom, 75 ml

3 skúsenosti

alverde balzam na ruky a nechty je ideálny na suché ruky a suchú a popraskanú nechtovú kožtičku. Zloženie s organickým bambuckým maslom, organickým olejom z marhuľových jadier a rastlinným keratínom intenzívne rozmaznáva vašu pokožku a poskytuje hladký pocit na rukách. Ošetrujúci prípravok sa perfektne zmestí do vrecka, je ideálny na chladné zimné obdobie.

Kde kúpim alverde balzam na ruky a nechty s bio marhuľovým olejom, 75 ml?

#test_dm49

Hodnotenia a skúsenosti s alverde balzamom na ruky a nechty s bio marhuľovým olejom, 75 ml

Máš skúsenosť s alverde balzamom na ruky a nechty s bio marhuľovým olejom, 75 ml?
maggie20  9. nov 2024 Overená recenzia

Uvítala by som výraznejšiu vôňu

Balzam je v praktickom balení, vhodnom aj do kabelky. Pokožku rúk naozaj premastí a zvláčni, dokonca sa mi počas používania prestala praskať kožička okolo nechtov. To naozaj oceňujem, pretože často som ju mávala červenú a boľavú, najmä v zime.
Sklamala ma ale nevýrazná vôňa balzamu, ja osobne mám rada voňavú kozmetiku.
Pre niekoho ale naopak môže byť jemnučká vôňa pozitívom.
  • praktické balenie
  • chráni a ošetruje kožičku okolo nechtov
  • pokožka rúk ostala vyživená a hebká
  • nevýrazná vôňa
larsen  5. nov 2024 Overená recenzia

Nenahraditeľný pomocník na suché ruky.

V zime mám oveľa suchšiu pokožku na rukách a tak som siahla po tomto úžasnom balzame na ruky. Naniesla som si patričné množstvo a jemne roztierala, po celých rukách. Prvé, čo ma prekvapilo, bola jeho nádherná vôňa marhúľ, ktorá sa šírila po celej miestnosti. Ďalším prekvapením pre mňa bolo, že balzam sa mi okamžite vstrebal do pokožky a tak som sa mohla ihneď vrátiť k práci.
  • 🧡 Fantastická vôňa marhúľ.
  • 🧡 Super balenie, zmestí sa aj do menšej kabelky.
  • 🧡 Okamžite sa vstrebáva do pokožky.
  • 🧡 Perfektne hydratuje pokožku na rukách.
  • 🧡 Pokožka na rukách zostáva ešte dlho jemná.
  • 🧡 Skvelý tip na darček pre mamu, kamarátku alebo dcérku.

Dokonalá úľava pre suché a namáhané ruky😌

Doslova balzam na unavené a suché ruky. Hneď po prvom použití je cítiť úľavu na pokožke. Má jemnú, ľahučkú konzistenciu, ľahko sa rozotiera a čo je pre mňa veľkým bonusom, že nezanecháva ruky mastné. Toto zloženie dopĺňa krásna vôňa marhúľ. Ruky sú hneď jemnejšie a na dotyk príjemnejšie.
  • Krásna vôňa
  • Ľahká konzistencia
  • Nezanecháva ruky mastné
  • Rýchlo sa vstrebáva
  • Zanecháva okamžite jemnú pokožku
  • Vyživuje kožičku okolo nechtov, hneď po použití je pekná zacelená.