123dopyt.sk

Dopytový systém.

Hodnotenia a skúsenosti so stránkou 123dopyt.sk

Máš skúsenosť so stránkou 123dopyt.sk?
b2msk  11. nov 2024

123 Dopyt Vyjadrenie Pobočky

Dobrý deň prajem všetkým.

Rád by som sa za spoločnosť B2m Slovakia oficiálne vyjadril k nespokojným zákazníkom služby 123 Dopyt.

Pre začiatok by som rád objasnil niektoré "obvinenia" a zavádzajúce informácie ktoré čítam na adresu našej služby. Ku niektorým sa vyjadrujem aj za stranu CZ.

1. Neaktuálne dopyty - Dopyty sú zadávané reálnými dopytujúcimi zákaznikmi - Dodávaťel ktorý si službu objedná obdrží odomknutý prístup ku kontaktom a dopytom na stránke a zároven sú mu zasielané dopyty mailom na základe klučových slov podla jeho oboru podnikania a aktuálneho kraja posobenia.
2. Rozposielanie faktúry po telefonáte bez súhlasu objednávky - Táto informácia je bohužial zavádzajúca nakoľko je možné zmluvu uzavrieť len distančným sposobom ktorému podliehajú nasledujúce faktory ( Monitorovaný hovor, predmetom hovoru je objednávka ktorá je závazná a jasne vám operátor definuje čo objednávate a bez vysloveného súhlasu sa žiadna faktúra vystaviť nemože. Pre tento účel je k dispozícii možnost si vypočuť telefonát aj na adrese našej pobočky či už slovenskej alebo českej.
3. Využívanie slovenskej domény - 123 Dopyt má pobočky v CZ aj jednu SK
4. Neakceptovanie odstúpenia - Podmienky odstúpenia od zmluvy sa líšia nakoľko sa nejedná o zmluvu o spotrebnom tovare kde vie spotrebitel odstúpit do 14 dní bez udania dovodu, ale distančnú zmluvu medzi dvomi podnikateľskými subjektami. Je možné vidieť tieto podmienky ešte pred objednávkou služby sú dostupné na webe 123 Dopyt.
5. Faktúra je vystavená až po výslovnom súhlase zákaznika (Áno Súhlasím) - Zmluva sa uzatvára distančným sposobom, inak naša služba objednať ani nejde týmto vyvraciam mýty o zaslaných mailoch bez súhlasu.
6. Uzatváranie na RČ - Jedná sa opäť o zavádzajúcu informáciu - kedže pri uzatváraní zmluvy je potrebné vaše IČO.
7. Vymáhanánie nezaplatenej faktúry/ Postúpenie na inkasné oddelenie - Faktúra ktorá je po splatnosti je dotazovaná osobou na to určenou z retenčného/storno oddelenia a vždy je vymáhaná len ak bol súhlas osoby udelený a FA je po splatnosti. Pred vymáhaním je vždy zákaznik oboznámený ešte s alternatívnym riešením platby FA. Následne ak sa stretávame s negatívnymi reakciami ktoré vylučujú akúkoľvek ochotu spolupracovať, je systémom zákaznik upozornený kým prejde k vymáhaniu.
8. Šmejdi, klamári, mafiánske jednanie - Veľmi rád by som oboznámil zákaznikov že operátor nieje povinný znášať negatívne poznámky, urážky a ani vyhrážanie zákaznika - preto je nastavený na zdvorilé ukončenie hovoru. Sme ľudia a ako ľudia by sme sa mali aj správať

Ďakujem všetkým za príspoevky do diskusie a som otvorený odpovedať na akúkoľvek reakciu v prípade potreby ma kontaktujte do správy a ja sa vám viem ozvať.
mirkod  11. nov 2024

Skúsenosti s 132dopyt (B2M.cz)

Moja skúsenosť. Našiel som ich na nete. Skontaktoval som sa s nimi. Po telefóne sa mi pani vysvetlila, že ak chcem vedieť podrobnejšie o ich ponuke, je potrebná moja registrácia.
Všetko znelo dôveryhodne. Pani si vyžiadala moje rodné číslo, príliš som sa nesústredil na telefonát a rodné číslo som povedal. O tri dni som si prečítal email kde som už mal záväznú objednávku a faktúru na 365€.
Okamžite som im volal, že som bol uvedený do omylu a registráciu nepovažujem za záväznú objednávku. Pomerne arogantne mi povedali, že je to záväzné a musím zaplatiť.
Poslal som im písomné odstúpenie od zmluvy. Žiadna reakcia, len samé telefonáty, že mám po splatnosti a musím zaplatiť. Ich službu som neaktivoval ani som ju nevyužíval.
Keď mi volá niekto z Čiech, požiadam ich aby so mnou komunikovali v mojom rodnom slovenskom jazyku. Potom mi volá jedna skutočne arogantná drzá žena. Tá mi povedala do telefónu, že "ja vám to poviem jasne - vy tú faktúru zaplatíte !" To som už nevydržal a zrušil som telefonát.
Do teraz som nezaplatil. Posledný email mi napísali že to ide na vymáhanie.
Písal som na obchodnú inšpekciu. Tam som dostal odpoveď že nie som spotrebiteľ, lebo je zmluva na ICO. Tam sa nevzťahuje spotrebiteľský zákon, ale obchodný zákonník. Poradili mi, aby som sa obrátil na úrad na ochranu osobných údajov. Teraz čakám na odpoveď.

Uvítam kontakt na osoby s podobnými skúsenosťami s touto firmou.
pavlina000  7. nov 2024

Spokojnosť

Manžel so synom robí elektroinštalačné práce , ja riešim papiere a marketing.
My sme so službou nakoniec nemali problém. Bola som voči tomu skeptická, keď ma viackrát oslovili, ale nakoniec sme sa rozhodli vyskúšať to na ten 1 rok.
Nehovorím, že mi chodili len 100% zákazky, asi polovica bola špekulantov , ale nemôžem povedať, že sme sa s nikým na ničom nedohodli.
Ešte nám to beží, máme to asi do marca a ešte sa o tom s manželom porozprávame, že či to predĺžime alebo nie,
tb2file  7. nov 2024

Reakcia na Marara

Dobrý deň Marara. Chcel by som reagovať na váš príspevok. My máme skúsenosti s týmto

Musím však povedať že niesú úplne negatívne oproti rokom dozadu. Tým ich nechcem hájiť samozrejme, Ono sa mi zdá že Slovenský Dopyt alebo ako to povedať má zrejme vlastnú pobočku asi nejakú alebo to prebral niekto netuším. Pán neviem jak sa volal už si nepamätám... komunikačne akoby otočka o 180 stupňov oproti rokom dozadu. Taký fakt znel seriózne....
dopyty nám chodili pred pár rokmi v rámci firmy avšak sme to odmietli tento krát zaplatiť kôli finančným výdajom a odvolali sme sa. Človek s ktorým som volal mi vysvetlil ako to u nich vlastne funguje čo som bol absolutne v šoku že je ochotný sa baviť.
Nakoniec som sa s ním dohodol že nám vie faktúru akoby zredukovať a predlžiť splatnosť vysvetlil mi aj že keď to uzatvárajú na diaľku tak bez súhlasu ktorý vačšina ludí udelí nejakú faktúru ani neposielajú. Pán znel rozumne informoval ma aj o spomínanom vymáhaní ktoré je vraj už krajným riešením. Prebral som to s kolegom a kedže nám to chodí tie dopyty sme povedali že to zaplatíme za tu zníženú cenu, myslím že za 3 dni už sme prvé zákazky mali v schránke a napopdiv to nebol spam.
Tak som sa chcel podeliť aj o tú druhú stranu mince.
V rámci firmy sa hýbem už stavebníctvom dlho a dopyt poznáme, takže aj keď ma tu mnohí ukameňujú nám to funguje, problémy boli len roky dozadu keď starý majiteľ kúpil nejaký kredit či čo to bolo a keď sme zistili že to platíme za to čo urobíme tak sme sa s nimi hádali s Prahou a majitel bol vymáhaný
5 ľudí považuje za užitočné
lubos020  7. nov 2024

Moje dopyty

Tak aj mňa začali bombardovať vystavili mi fakt na 460 e nato som im povedal ze im to neuhradím nakoľko mi neurobili žiadnu službu tak som sa rozhodol ze podám na ných žalobu bolo by dobre keby nás bolo viacej tak kľudne mi píšte
1 človek považuje za užitočné
62017  5. nov 2024

Skúsenosti s mojedopyty.sk

Všetko čo sa napísalo nižšie úplne súhlasí. Neseriózna firma, odstúpili sme od zmluvy uzatvorenej telefonicky do 2 dní. Vôbec to neakceptovali. Žiadala som zaslať telefonickú nahrávku hovoru. Odkázali ma na osobné vypočutie v sídle spoločnosti ( v Prahe). Každý deň vyvolávali z rôznych čísiel, zbytočne som si čísla blokovala, i tak volali z blokovaného čísla. Nakoniec som na telefonáty a emaily prestala reagovať. Nikdy som sa na účet neprihlásila a nevyužila ich službu. Mám za, že služba poskytnutá nie je o čom som ich tiež informovala. Keď som prestala reagovať ja, našli si manželovo číslo a email a vypisujú jemu. Dnes mu dokonca prišiel email, že svoju pohľadávku postupujú vymáhačskej spoločnosti. V žiadnom prípade nezaplatím.
  • Neserióznosť
  • Drzosť
  • Neslušnosť
  • novodobí výpaľníci
kris_tian_98  24. okt 2024

Rovnaká skúsenosť s vymáhaním po odmietnuti

Už sú aj na mojedopyty.sk. Mám rovnakú skúsenosť. Cez telefonat mi nepovedali všetko a ked poslali obchodne podmienky s fakturou tak som napisal ze nemam zaujem a uz to zacalo. Aj ked som im napisal ze som v prave tak stale si trvaju na zaplateni.
  • Klamari
klopka26  22. okt 2024

Stále sa vyhrážajú vymáhaním nezaplatenej faktúry

Nás bombardujú už niekoľko mesiacov rôznych čísel, že naše dajú na vymáhanie za nezaplatenú faktúru. Je to nepríjemné nič sme a nimi nepodpisovali. Aj pri opätovných výzvach aby mi už nič neposielali stále posielajú e-mail. Budem rada ak nás nazbiera čo najviac aby sme sa mohli proti takýto taktikam brániť.
marara  10. okt 2024

Hladam obete Dopytu123, ktore odmietli zaplatit.

Dobry den,
ak mate zlu skusenost s firmou Dopyt 123, v roly ich zakaznika, podobne ako my, prosim ozvite sa mi.
Nas konatel suhlasil s vyskusanim ponukanych sluzieb v telefonickej komunikacii. Nasledne dostal mail so zmluvou, obchodnymi podmienkami a udajmi na aktivaciu sluzby. Do 4 dni sa rozhodol, ze do toho nejde a napisal mail, ze odstupuje od objednavky a sluzbu ani neaktivoval.
Od toho dna tacala seria vyhraznych telefonatov z Dopytu a neskor aj od vymahacskej spolocnosti. Sme stale presvedceni nezaplatit za sluzbu, ktoru sme nevyuzili.
Mate niekto prosim podobnu skusenost? Ako daleko to zaslo? Vie niekto o sudnom pojednavani s touto firmou?
Prosim ozvite sa nam.
Dakujem
  • - neseriozny pristup
  • - mafianske jednanie
6 ľudí považuje za užitočné
michal546  23. sep 2024

123Dopyt - podvodnici z ČR

Firma pofidernym a podvodnym sposobom uz len za jeden telefonat rozposiela faktury v sumach radovo 300-400€ lde nalieha na zaplatenie faktur, s tvrdenim ze telefonat je uznany ako distancna forma kupnej zmluvy neakceptuju ziadne odstupenie od zmluvy, hrjsu to len na natlak na ludi ktory podlahnu a proste zaplatia…firma ma sidlo v CR, v podstate len vyuzivaju slovensky domenu na podnikanie, zla komunikacia, zla skusenost, zavadzanie, poslu vam fakturu so zvlastnymi obchodnymi podmienkami, za seba odporucam cim skor ich upovedomit ze nesuhlasite s obchodnymi podmienkami!

Ja som fakturu nezaplatil!!!
  • Oblbovanie ľudí
  • Veľmi zlé obchodné podmienky
  • Žiaden benefit
levandula7  23. sep 2024

"šmejdi"

Firma funguje hodne pochybným spôsobom, neaktuálne dopyty, potenciálni zákazníci si často na tomto portáli hľadajú iba niekoho, kto im zákazku urobí čo najlacnejšie, cena za ich služby je neprimerane vysoká. Dajte si do google B2M česká televize - vyšla o nich aj reportáž v programe Černé ovce. Väčšinu pozitívnych recenzií na internete si zaplatili. Nedoporučujem.
  • vymámia z vás peniaze a nedostanete za ne žiadnu hodnotu
5 ľudí považuje za užitočné