Ulož - uložené 4×

Detský dáždnik Spiderman Kids, 75394

Predstavujeme vám dokonalé riešenie, ako ochrániť vášho malého dobrodruha pred nepriaznivým počasím - detský dáždnik Spiderman! Tento štýlový a odolný dáždnik je navrhnutý špeciálne pre deti od 3 rokov, aby sa cítili pohodlne a sebavedome aj počas daždivých dní.

S priemerom 66 cm poskytuje dáždnik Spiderman dostatok priestoru pre pohodlné držanie a spoľahlivú ochranu pred kvapkami dažďa. Vďaka ľahkej konštrukcii s hmotnosťou iba 158 g ho vaše dieťa bez námahy unesie. Manuálne otváranie je jednoduché a bezpečné, so špeciálnym zabezpečením proti privretiu malých prštekov.

Kvalitný poťah zo 100% polyesteru zaručuje dlhotrvácnosť a odolnosť proti vetru a dažďu. Plastová rúčka je ergonomicky tvarovaná pre pohodlné držanie a má protišmykový povrch, aby dáždnik pevne držal v malých rukách.

Tento výrobok nesie oficiálnu licenciu Spidermana, obľúbeného komiksového superhrdinu, ktorý inšpiruje deti svojou odvahou a šikovnosťou. S týmto dáždnikom sa vaše dieťa bude cítiť ako skutočný superhrdina aj v tom najnepriaznivejšom počasí!

Dáždnik Spiderman je vyrobený renomovanou talianskou značkou PERLETTI, ktorá je známa svojou kvalitou a dôrazom na detail. Môžete si byť istí, že tento dáždnik bude vášmu dieťaťu spoľahlivo slúžiť po mnoho dobrodružných výprav.

Doprajte svojmu malému superhrdinovi ten najlepší dáždnik na trhu a vyberte si detský dáždnik Spiderman - štýlovú a spoľahlivú ochranu pred dažďom, s ktorou bude každý deň plný zábavy a dobrodružstva!
Aktualizovaný pred 3 dňami
3 zobrazenia od 22. máj 2024
6,50 €
premiosport    Spišská Nová Ves
Tovar nezasielame obyčajne iba doporučene.
Tovar na dobierku nezasielame Slovenskou poštou iba kuriérom DPD alebo GLS.
Cena dopravy pošta 2,7€ list do 500g alebo balík na poštu do 5kg 3,6€
Kuriér DPD , GLS prevodom 4€ alebo možná dobierka + dobierka 1€

PACKETA výdajne miesto do 5kg 4€ dobierka nie je možná

https://www.packeta.sk/pobocky?gclid=EAIaIQobChMI_82R57HW_QIVmYxoCR3pDAfEEAAYASABEgJhj_D_BwE


Tovar si môžte vyzdvihnúť po dohode osobne na adrese Premiosport Štefánikovo námestie 13  05201 Spišská Nová Ves +421944526099 info@premiosport.sk
Zobraz celé podmienky
Detský dáždnik spiderman kids, 75394, perletti
Detský dáždnik spiderman kids, 75394, perletti
Detský dáždnik spiderman kids, 75394, perletti