Dámsky automatický dáždnik Green Camelie, 19148

Predstavujeme vám dámsky eko dáždnik Green Camelie - dokonalú kombináciu štýlu, funkčnosti a ekologického prístupu. Tento výnimočný dáždnik je súčasťou kolekcie PERLETTI GREEN, ktorá prináša revolúciu v oblasti udržateľnej módy.

Green Camelie je kompletne vyrobený z recyklovaných a recyklovateľných materiálov, vďaka čomu sa stáva skvelou voľbou pre všetkých, ktorým záleží na životnom prostredí. Napriek svojmu eko zameraniu však nerobí kompromisy v kvalite. Spĺňa tie najnáročnejšie kvalitatívne parametre, aby vám poskytol spoľahlivú ochranu pred dažďom.

S automatickým otváraním je Green Camelie pripravený k akcii kedykoľvek to potrebujete. Stačí jeden stlačiť tlačidlo a dáždnik sa okamžite otvorí, aby vás chránil pred nepriaznivým počasím. Vďaka priemeru 102 cm poskytuje dostatok priestoru a pohodlia, zatiaľ čo jeho hmotnosť iba 452 g z neho robí ľahkého a praktického spoločníka.

Kvalita je pre značku PERLETTI prvoradá, čo sa odráža aj na prevedení dáždnika Green Camelie. Poťah je vyrobený zo 100% polyesteru najvyššej kvality, ktorý zaistí, že zostanete v suchu aj počas silného dažďa. Odolná konštrukcia z špeciálneho sklolaminátového materiálu je pružná a odolná voči silnému vetru, takže sa nemusíte báť, že sa dáždnik zlomí alebo prevráti.

Tkanina RPET, ktorá je základom dáždnikov rady GREEN, sa získava z recyklovaných plastových fliaš. Tie sú najskôr rozdrobené a potom transformované na vysokokvalitné vlákna. Týmto spôsobom Green Camelie prispieva k znižovaniu odpadu a ochrane životného prostredia.

Ergonomická rukoväť a zatváracie tlačidlo sú vyrobené z biologicky odbúrateľného dreva, čo ešte viac podčiarkuje ekologický charakter tohto dáždnika. Vďaka tomu sa Green Camelie stáva nielen funkčným doplnkom, ale aj štýlovým vyjadrením vášho postoja k udržateľnosti.

Či už sa chystáte do práce, na nákupy alebo na prechádzku s priateľmi, Green Camelie je pripravený sprevádzať vás za každého počasia. Nenechajte sa zaskočiť dažďom a ukážte svetu svoj zmysel pre ekológiu a štýl s týmto výnimočným dámskym dáždnikom.
Aktualizovaný pred 2 dňami
2 zobrazenia od 22. máj 2024
15,50 €
premiosport    Spišská Nová Ves
Tovar nezasielame obyčajne iba doporučene.
Tovar na dobierku nezasielame Slovenskou poštou iba kuriérom DPD alebo GLS.
Cena dopravy pošta 2,7€ list do 500g alebo balík na poštu do 5kg 3,6€
Kuriér DPD , GLS prevodom 4€ alebo možná dobierka + dobierka 1€

PACKETA výdajne miesto do 5kg 4€ dobierka nie je možná

https://www.packeta.sk/pobocky?gclid=EAIaIQobChMI_82R57HW_QIVmYxoCR3pDAfEEAAYASABEgJhj_D_BwE


Tovar si môžte vyzdvihnúť po dohode osobne na adrese Premiosport Štefánikovo námestie 13  05201 Spišská Nová Ves +421944526099 info@premiosport.sk
Zobraz celé podmienky
Dámsky automatický dáždnik green camelie, 19148, perletti
Dámsky automatický dáždnik green camelie, 19148, perletti
Dámsky automatický dáždnik green camelie, 19148, perletti
Dámsky automatický dáždnik green camelie, 19148, perletti
Dámsky automatický dáždnik green camelie, 19148, perletti
Dámsky automatický dáždnik green camelie, 19148, perletti