Mima Xari

Vyber si variant

Farba:Black
Champagne
Zobraziť možnosti
Camel
Nedostupné
Black
 
Argento
Nedostupné
White
Nedostupné
Latte
Nedostupné
Farba konštrukcie:Black
Vložka:yes
Farba vložky:Black

Kde kúpim?

  • 446,03 €
    Skladom
    Mima Xari kočík 3G - sedák s vaničkou čierny

Popis kočíka

Mima Xari je treťou generáciou luxusného dizajnérskeho kočíka s konštrukciou v tvare L s dvomi menšími uzatvárateľnými nákupnými košíkmi. Priniesla okrem výhod druhej generácie aj nové farby koženkových poťahov sedadla, takže ich kombináciou s tromi farbami rámu môžeš vytvoriť až 21 rôznych variácií. Nespočet ďalších obmien umožňujú dokúpiteľné štartovacie sety, komfortné sady. V ponuke nájdeš či zimný Winter kit. Pre rok 2017 vyšiel model Xari aj v dvoch nových farbách - veľkolepej Royal Blue a hravej Yellow! Limited Edition.

Xari je špecifický patentovaným sedadlom z EVA peny s vyššou nosnosťou. Pomocou druhého setu, ktorý je zabudovaný priamo v škrupine sedáku, sa tiež dá prerobiť na hlbokú vaničku. Výšku nadstavby na konštrukcii môžeš regulovať. Kočík je nutné skladať s odňatým sedadlom, konštrukcia sa po zložení automaticky uzamkne.

Viac informácií na oficiálnej stránke Mima Xari

Parametre

Značka
Mima
Typ
dvojkombinácia
Hmotnosť (v kg)
15,3
Rozmery v rozloženom stave (vך×d cm)
110 × 62 × 79
Rozmery v zloženom stave (vך×d v cm)
89 × 66 × 42
Pôvod značky
Holandsko
Maximálne zaťaženie sedadla (jedno dieťa - v kg)
17
Doporučený vek dieťaťa (v mesiacoch)
0 – 24
Chrbtová opierka ide polohovať do kolmého sedu (90°)
Otočné sedadlo
Všetky parametre

Hodnotenia od mamičiek

martinaslabej  21. aug 2024
Veľmi dobre sa udržiava a čístí
Kocik sa mi velmi dobre pouzival, kedze sa da sportova cast kocika polohovat, dietatko v nom mohlo spavat, takisto mat dobry vyhlad na okolie ked sme chodili na prechadzky. Velmi lahko sa udrziava, lebo je kozeny cize staci mokra handra. Kocik je trojkombinacia, takze vsetky casti k sebe ladia.
6 3
Čítaj celé...
Vhodný pre vyšších, ale aj nižších rodičov
MIMA XARI CAMEL Pre mna jedinecny dizajnový kočík. Prakticky, skladny, priestranný a polohovateľný do úplného lahu - na zabezpečenie zdravého polohovania dieťaťa. Rukoväť polohovateľná do 4 polôh-vhodne pre vyšších, ale aj nižších rodičov. Ako bonus sú dva koše, ktoré odnesú naozaj vsetko.
7 6 1
Čítaj celé...