Zmenšenie mandlí - Zvolen

ivulik2311
9. apr 2021

Dobry vecer. Prosim vas, boli ste niekto s dietatom vo Zvolene na zmensovani mandli? Myslim aj krcnych aj nosnej. Min rok som bola so starsim na vybrati nosnej ale v BB. Rano vybrali a poobede sme sli domov. Teraz chcem ist s mladsim ale do Zv, len neviem ako to tam funguje, ked sa budu zmensovat obe. Dakujem krasne. Pekny vecer

dzina007
9. apr 2021

boli sme ale nie naraz.
njaprv mladsiemu tam vybrali mandlu nosnu ked ma 2r a 4m, potom starsiemu ked mal 4r. A v 5 r. mu zmensili krcne mandle.
Medicentrum odporucam. Prijemna starostlivost. Deti na to miesto si stale pamataju. Ale nic zle... pamataju si len izbu, rozpravky, hracky a nafukovanie balona

ivulik2311
autor
9. apr 2021

@dzina007 a pri tych krcnych mandliach ste tam boli kolko?

jane25
10. apr 2021

@ivulik2311 ahoj, my sme boli cca 1,5 roka dozadu. Malej zmensovali naraz aj nosne aj krcne. Boli sme max. spokojni a hlavne to velmi pomohlo.

ivulik2311
autor
10. apr 2021

@jane25 prosim vas a ako dlho ste tam boli?

jane25
10. apr 2021

@ivulik2311 prisli sme rano o 7.00 a cca o 15.-tej sme isli domov. Spolu s nami boli na izbe dalsie 2 deti v jej veku, tym robili len nosne, ale prepustili nas naraz vsetkych.

dzina007
10. apr 2021

My sme prisli rano na siedmu a odchadzali okolo druhej

ivulik2311
autor
10. apr 2021

@jane25 takze aj ked sa zmensuje krcna, je to len jednodnovka? Mne ked vyberali som bola asi 5 dni v nemocnici. Lebo ze to moze zacat krvacat. Preto si to vsetko zistujem.

dzina007
10. apr 2021

@ivulik2311 ti sa nerobi zmensovanie rezanim ako sa robilo v mjnulosri.

Toto je original zmensenie ze tie mandle dietatu ostanu ale sa zmensia tym ze sa do mandli vpichuje mini elektroda na miesta rozne. A ona v prirbehu 10 dni sa samovolne zmensi. V ustach to miestami vyzera aj ako angjna. Pocas hojenia koze z papulky pachnut. Niekey sa daju aj atb pre istotu. Ale prave preto ze nevznika rezna rana je to jednodnovka

ivulik2311
autor
10. apr 2021

@dzina007 Tak super, dakujeeem..poplatok by mal byt okolo 48 eur, ze?

jane25
10. apr 2021

@ivulik2311 Ano, len jednodnovka. Predpisali nam len ATB a povedali nam, ze ak by sa nam nieco nezdalo, mame tam volat.

dzina007
10. apr 2021

@jane25 tusim tak nejako okolo 50 eur bolo. Hlavne nezabudnut dietatu papucky a volne ponozky. Kanilu totiz davaju do nozicky a je tam do chvile kym doeta neprepustia. Tak aby dieta nedrazdila kanila na ruke. Na nohe si ju niektore ani nevsimnu.
A sice niektori niesu zastancom darcekov ale nam pri vsetkych 3 operaciach pomohlo kupit nejaku vysnivanu hrackh a po prebrati z narkozy ju ukazat nech sa na nu zameraju. O dost nam to znizilo placa dezorientaciu po prebarti z narkozy

ivulik2311
autor
10. apr 2021

@dzina007 dakujeeem

dzina007
10. apr 2021

@ivulik2311 a este ma napadlo. Nikde tam nieje moznost kuoit si.jedlo pre seba. Takze najlepsie si nieco vziat so sebou.

ivulik2311
autor
10. apr 2021

@dzina007 v pondelok ideme k somorovej, tak uvidime co nam povie. Ale krpec ma velku aj nosnu aj krcne, a to mu tlaci na uska. Vadia mu zvuky, ako vysavac, mixer, vrtanie a tak. A po najnovsom uz aj tecuca voda. Citlive to ma riadne. Na poslednej kontrole vravela ze sa to bude musiet zmensit, lebo mu to robi podtlak do usiek, preto mu vadia zvuky.

dzina007
10. apr 2021

@ivulik2311 moze byt. Aj nasmh starsiemu to vadilo ked bol maly. Akoze nasim to vybratie nosovej mandle a zmensie krcnych mandli pomojki. Vlastne tarsi syn mal posledne atb vtedy ked mu zmensili krcne v 5r. Takze uz 2.5 roka nic.
Somorova je skvela lekarka. Hlavne vsetko vysvetli ze tomu clovek chape.