Dobry vecer. Prosim vas, boli ste niekto s dietatom vo Zvolene na zmensovani mandli? Myslim aj krcnych aj nosnej. Min rok som bola so starsim na vybrati nosnej ale v BB. Rano vybrali a poobede sme sli domov. Teraz chcem ist s mladsim ale do Zv, len neviem ako to tam funguje, ked sa budu zmensovat obe. Dakujem krasne. Pekny vecer
@dzina007 a pri tych krcnych mandliach ste tam boli kolko?
@ivulik2311 ahoj, my sme boli cca 1,5 roka dozadu. Malej zmensovali naraz aj nosne aj krcne. Boli sme max. spokojni a hlavne to velmi pomohlo.
@jane25 prosim vas a ako dlho ste tam boli?
@ivulik2311 prisli sme rano o 7.00 a cca o 15.-tej sme isli domov. Spolu s nami boli na izbe dalsie 2 deti v jej veku, tym robili len nosne, ale prepustili nas naraz vsetkych.
My sme prisli rano na siedmu a odchadzali okolo druhej
@jane25 takze aj ked sa zmensuje krcna, je to len jednodnovka? Mne ked vyberali som bola asi 5 dni v nemocnici. Lebo ze to moze zacat krvacat. Preto si to vsetko zistujem.
@ivulik2311 ti sa nerobi zmensovanie rezanim ako sa robilo v mjnulosri.
Toto je original zmensenie ze tie mandle dietatu ostanu ale sa zmensia tym ze sa do mandli vpichuje mini elektroda na miesta rozne. A ona v prirbehu 10 dni sa samovolne zmensi. V ustach to miestami vyzera aj ako angjna. Pocas hojenia koze z papulky pachnut. Niekey sa daju aj atb pre istotu. Ale prave preto ze nevznika rezna rana je to jednodnovka
@dzina007 Tak super, dakujeeem..poplatok by mal byt okolo 48 eur, ze?
@ivulik2311 Ano, len jednodnovka. Predpisali nam len ATB a povedali nam, ze ak by sa nam nieco nezdalo, mame tam volat.
@jane25 tusim tak nejako okolo 50 eur bolo. Hlavne nezabudnut dietatu papucky a volne ponozky. Kanilu totiz davaju do nozicky a je tam do chvile kym doeta neprepustia. Tak aby dieta nedrazdila kanila na ruke. Na nohe si ju niektore ani nevsimnu.
A sice niektori niesu zastancom darcekov ale nam pri vsetkych 3 operaciach pomohlo kupit nejaku vysnivanu hrackh a po prebrati z narkozy ju ukazat nech sa na nu zameraju. O dost nam to znizilo placa dezorientaciu po prebarti z narkozy
@dzina007 dakujeeem
@ivulik2311 a este ma napadlo. Nikde tam nieje moznost kuoit si.jedlo pre seba. Takze najlepsie si nieco vziat so sebou.
@dzina007 v pondelok ideme k somorovej, tak uvidime co nam povie. Ale krpec ma velku aj nosnu aj krcne, a to mu tlaci na uska. Vadia mu zvuky, ako vysavac, mixer, vrtanie a tak. A po najnovsom uz aj tecuca voda. Citlive to ma riadne. Na poslednej kontrole vravela ze sa to bude musiet zmensit, lebo mu to robi podtlak do usiek, preto mu vadia zvuky.
@ivulik2311 moze byt. Aj nasmh starsiemu to vadilo ked bol maly. Akoze nasim to vybratie nosovej mandle a zmensie krcnych mandli pomojki. Vlastne tarsi syn mal posledne atb vtedy ked mu zmensili krcne v 5r. Takze uz 2.5 roka nic.
Somorova je skvela lekarka. Hlavne vsetko vysvetli ze tomu clovek chape.
boli sme ale nie naraz.
njaprv mladsiemu tam vybrali mandlu nosnu ked ma 2r a 4m, potom starsiemu ked mal 4r. A v 5 r. mu zmensili krcne mandle.
Medicentrum odporucam. Prijemna starostlivost. Deti na to miesto si stale pamataju. Ale nic zle... pamataju si len izbu, rozpravky, hracky a nafukovanie balona