Ahojte, buduci piatok idem s malym na vyber nosnych mandli do SK-MED k MUDr. Somorovej, prosim vas mate niektora osobnu skusenost? Zaujimalo by ma ako to tam chodi...od prichodu az po odchod domov. A samozrejme, ci ste po vybere mandli spozorovali zlepsenie. Dakujem Vam
@ally99 dcérka bola pred rokom, vtedy mala akurát 3 roky. Ale bol tam nou manžel, takže ja úplne podrobnosti neviem ako to tam presne prebiehalo. Viem, že mohol byť pri nej až kým ju neuspali, čo samozrejme bol s ňou boj a plakala. Zákrok asi v pohode, rýchlo. Potom sa veľmi rýchlo prebudila. Bol s ňou na izbe, ešte s jedným dievčatkom. Asi po 2 hodkach išli domov. Vraj teda operujú detičky podľa veku. Čiže naraz tam čaká viac deti. Kontroly boli zas na jej ambulancii, akurát nás zavolali všetkých naraz na jeden čas, tak sme museli čakať, kto ako prišiel. Úplne neviem posúdiť, ako pomohlo. My sme mali problém zhoršené dýchanie v noci, časté kychanie, aj kašľa nie a tým nekvalitný spánok. Od septembra išla do škôlky, a aj tak býva často chorá. A ten plný nos máva občas aj tak v noci. Ja si skôr myslím, že to má alergiu, ale ešte sme to nestihli doriešiť, lebo keď sme mali ísť na kontrolu s chytila nás korona a potom kiahne. Takže ešte stále to mame "v riešení"