Niekto skúsenosti?
Ja som bola zatiaľ 2x, 2 biela výplň, nemám výhrady, ceny su podľa cenníka, vždy ma vzali na čas bez nejakého čakania, doktor je mladý, myslím Ukrajinec, troska zle mu rozumiem 😁 ale ináč je milý, vyzerá byt šikovný 😊
Skúsenosti dobre, majú rôzne mikro röntgeny a aj normálny. Takže netreba chodiť inde. Termíny sú raz za 2mesiace. Cena už všade rovnaká. Za nás spokojnosť. Všetko cez bloky a môžete si uplatniť bonus cez zdravotnú. Teda si požiadate na zdravotke.
No ja musím dať troska update mojej skúsenosti, bola som tam pôvodne spokojná, nemala som žiadne výhrady, no koli vzdialenosti som musela prejsť k inému Dr bližšie k bydlisku, vo Zvolene mi robili cca 5 zubov, kazy, po väčšinou zla práca pôvodnej starej zubárky, staré amalgamove blomby ktoré sa už rozpadávali, pod nimi kaz atď, nový zubár mi urobil klasicku vstupnú prehliadku, plus rtg ktoré mi tam oni mimochodom nerobili, s tým ze mi našiel kazy, ktoré vo Zvolene vôbec nevideli, sú to väčšinou počiatočné medzi zubné kazy 🤷♀️ plus teda 4 z piatich plomb musíme prerobiť nanovo, lebo niesu dobre urobené 🤦♀️ jedna je úplne previsla, čo aj cítim pretože sa mi tam totálne trhá zubna niť, jedna blomba mi praská, čo mi ukázal zrkadlom, a niektore blomby sú urobené tak ze nieje úplne odstránený celý kaz, všetko mi to ukazoval aj na RTG, takže som to reálne videla na tých snímkach 🤷♀️ ostala som veľmi šokovaná, lebo ako laikovi mi práca u nich prišla celkom ok, aj proklientsky prístup, a naozaj som nemala výhrady, no teda toľko je moja skúsenosť 🤷♀️🤦♀️
@monika7772 to je ale teda na reklamáciu. Ak vam to nerobili pred viac ako 2rokmi mali ste ist a na ich naklady to mali dat do poriadku. Neviem teda... Ja tam.chodim so synom a robili mu aj miroröndken takže neviem ako vám.nasiel tie kazy vás nový doktor? Pokiaľ by som niečo také zistila trvala by som na oprave. Véd ste platili za jednu bombu 60e. A potom.co už takí doktori vo ani rondken nepoužívajú? Môjmu synovi robili aj normálny aj taky mikro. To sa mi nechce veriť ze vám to neurobili.
@barbarinka áno presne rozmýšľam nad reklamáciou, kartu mam už odtiaľ zobratu, ale aj tak nad tým silno uvažujem, len ja som v tomto taky blbec, ja tak nerada riešim takéto veci, som z toho úplne rozhodena, lebo som tam mala celkom dobre dojmy, tak som troska sklamaná ci len ja som mala takú smolu, lebo ten doktor mi prišiel veľmi šikovný, 🙈🤷♀️ rontgen mi tam vôbec nerobili, ani pri vstupnej prehliadke, tento môj nový zubár mi hneď pri vstupnej urobil veľký snímok aj taky, co mi ešte do úst dal a ukázalo mu to jednotlivo vsetky zadné zuby, na nich mi to práve ukazoval, a prešli sme si každý jeden, takyto rtg bola pre mňa úplná novinka 😁 no ja som mala predtým doktorku, staršiu, ktorá nepoužíval rtg vôbec, a tak to aj vyzeralo, pod každou blombu od nej kaz 🤦♀️ a vy ku ktorému chodíte? K staršiemu ci tomu mladšiemu?
@monika7772 neviem ja som ich nevidela naraz. Asi mlademu. Treba to riešiť. Aj kvôli vám ale aj ostatným pacientom. Nech sa takéto veci nestavaju. Predsa to nieje možné takýto prístup.
Ja osobne ambulanciu Viktorident NEODPORUCAM ani z odborneho ani z financneho hladiska. Chcem sa podelit o niekolko skusenosti. Do ambulancie som sa prihlasila, lebo maju zmluvy s poistovnami. Myslela som, ze to bude pre mna financne vyhodnejsie. Ale nie je to tak.
Ku kazdemu vykonu si ambulancia uctuje poplatok 20 EUR za pouzitie Optradam-u/OptraGate-u, co je vlastne jednorazovy retraktor pier, ktoreho realna cena sa na internete pohybuje okolo 2 EUR ! To znamena, ze ku kazdemu vykonu podla cennika si pripocitajte este tychto 20 EUR navyse za NIC (okrem dalsich poplatkov). Vysledna suma za zakrok je castokrat rovnako vysoka, ak nie dokonca vyssia, ako by ste zaplatili u zubara, ktory nema zmluvy so zdravotnymi poistovnami.
Pocas posledneho osetrenia panovi doktorovi pachli ruky po cigaretach a pocas zakroku si na mna (na moje rameno) odkladal naradie.
Navyse mi doktor identifikoval dva kazy, ktore NEEXISTUJU. Neskor som absolvovala prehliadku u svojej povodnej zubarky (bez zmluv s poistovnami) a ta mi ziadne kazy nepotvrdila (a o jej vysokej odbornosti nie je pochyb). Vyvolava to vo mne dojem, ze sa vo Viktorident tymto sposobom snazia VYTIAHNUT OD LUDI PENIAZE.
Dalsim problemom su dost vyrazne casove sklzy v terminoch, na ktore sa stazovalo uz viacero pacientov.
Bolestive pripady prednostne neberu. Tzn, ze ked tam pridete s bolavym zubom, tak vam na recepcii povedia, ze sa vam ozvu, ked sa uvolni nejaky termin.
Este jedna vec, viacere negativne recenzie inych pacientov uverejnene cez Google boli zmazane. A pre upresnenie, v predoslom prispevku pisem o skusenosti s mladsim doktorom.
Len pozitívne, ceny síce vyššie, ale špičková starostlivosť!