Ahojte, zháňala som informácie ako to chodí na predpôrodných poradniach v pôrodnici Zvolen, ale nenašla som, tak možno pomôžem inej úzkostnej mamičke 😀 Objednáva sa na čísle 045/5201651, tehotné objednávajú na pondelky a piatky, ambulancia je v poliklinike na druhom poschodí, určite to nájdete. Sestrička je milá, aj keď má toho dosť. Lekárky sa striedajú podľa toho, kto má službu na oddelení, zatiaľ boli tiež všetky milé, usmiate, ochotné. Treba si nechať všetko napísať do tehu knižky u gynekológa a priniesť moč. Potom sa u sestričky váži, meria tlak a robí CTG (pásy). Treba sa obrniť trpezlivosťou, objednávací čas je naozaj orientačný. Keď sa zjaví lekárka, ide sa ešte na vyšetrenie UZV a vaginálne. Spýtajú sa vás, či si prajete epidurál a bonding a máte priestor na vaše otázky 🙂
@s1460 epidural sa vybavuje na anestéziologickej ambulancii, tam sa rieši poučenie pred epiduralom. Treba mat krvný obraz spravený a s tými výsledkami ist na ambulanciu. Vyplníte tam dotazník a lekárka vám vysvetli čo a ako v prípade podania epiduralu. Podpíšete papiere a tie treba mat pri sebe pri prijme k pôrodu. Rodila som dva mesiace dozadu.
@luteam nemala som epidural, ani som ho nechcela, ale preistotu som si poučenie vybavila, ak by som sa preň nakoniec rozhodla. Okrem toho to poučenie a vysledky z krvi slúžili aj ako predoperacne, ak by pôrod musel skončiť sekciou.
Všetko bolo úplne super. Aj lekárka a pôrodná asistentka pri pôrode a aj počas hospitalizácie boli všetci veľmi milý. Ja som bola veľmi spokojna. Akurát nadštandard som nevychytala bolo nás tam strašne veľa.
Inak aj ja aom rodila pred 3rokmi a aj vtedy som bola spokojna.
@mamuch321 ďakujem za info ❤️
@mamuch321 Ja tam tiez idem tak som vdacna za informacie. Len sa bojim ci to stihnem ked mi dali termin tyzden pred terminom porodu. Musi sa kvoli tej epiduralke este nieco zvlast vybavovat ci to sa uz vsetko vybavilo na tejto ambulancii? Lebo ak ma este niekam poslu tak to uz fakt neviem ako stihnem 😄