Ahojte baby. Mate skúsenosti s pôrodom vo Zvolene a konkrétne s pôrodníkom MUDr Jenčom? Alebo niekoho iného koho odporúčate alebo vyslovene neodporúčate? Vopred vďaka 🙂.
Tiež som u neho rodila - top po odbornej aj ľudskej stránke! Z predchádzajúceho pôrodu (v inej nemocnici a v inej krajine) som mala indikáciu na opätovnú popôrodnú komplikáciu - urobil všetko pred pôrodom aj po ňom, aby k nej nedošlo. Odišiel odo mňa, až keď bolo jasné, že máme vyhrané 🙂 Keby že mám znovu rodiť, určite by som dúfala, že to bude zas u neho...
Nerodila som sice u neho, lebo v mojom termine sa nedal zazmluvnit, ale bol moj osetrujuci lekar, ked som bola hospitalizovana kvoli hroziacemu predcasnemu porodu. Mozem ho len odporucit - velmi mily, starostlivy doktor. Nebala by som sa pri nom rodit 😊
Ďakujem dievčatá za odpoveď. A mali ste šťastie, že ste na neho narazili alebo ste si ho zazmluvnili? Neviete náhodou koľko stojí zazmluvnenie porodnika?
@zuzkka3 ..Po osobnom dohovore s konkrétnou vybranou osobou zaplatíte poplatok za službu. Ceny sú:
pôrodník – 250 €
pôrodná asistentka – 55 €
@zuzkka3 ja som mala šťastie, dokonca 2x - jeden deň ráno som prišla s tým, že to už asi začína, chcel mi dať urýchlovacku aby som ešte v ten deň porodila- odmietla som, že chcem dať veciam prirodzený priebeh, tak ma hneď uistil, že sa mu teda aj tak nevyhnem, lebo bude slúžiť aj ďalší deň a že teda sa u uvidíme zajtra... Prišla som ďalší deň až večer, som si myslela, že tam už nebude. No a bol, že ma už čakal 🙂
@zuzkka3 Ak ma akurat sluzbu, platit by si nemala
@seahorse27 áno, dáva to logiku 😀 ale tak radšej si to prezistím. Alebo to vieš naisto?
@zuzkka3 neviem to naisto. Ja mam taku skusenost spred 6 rokov z BB - mala som zazmluvneneho porodnika a akurat vtedy, ked som rodila, mal nocnu. Peniaze mi vratili. Radsej si zisti, ci je to aj teraz tak.
@zuzkka3 ja by som si aj primara zazmluvnila😉 za mna pristup na urovni, svojsky ale odbornik. A k ludom sa sprava ako sa ludia spravaju k nemu 😉
@hope170317 ja keď počujem slovo odborník, tak beriem nohy na plecia a utekám 😀😀 s odborníkmi dobrú skúsenosť veru nemám.
@zuzkka3 moje dieta nemalo prezit prvy trimester, nemalo sa narodit, dnes ma 2 r a je to uzasny zdravy chlapec. Preco? Lebo ked Molitoris vysvetloval co je vo veci ostatni doktori len kukali a nevedeli pomaly o com hovori. Preto odbornik 😉
@hope170317
@zuzkka3 ja s nim mam inu skusenost😔, a tiez rozpraval a pocuvali ho, kedze je ich sef, odbornost bez ludskosti a pokory je nanic, ja mam zase vdaka Jenčovi doma 👶😉
@hope170317 veď ja rozumiem a samozrejme to nevyvraciam 🙂 a som úprimne rada, že ti v tvojej situácii pomohol a máš zdravého chlapčeka.
ak by som rodila vo Zvolene tak jedine MUDr. Jenčo, mám s ním len dobré skúsenosti