Pôrodnica Zvolen verzus Banská Bystrica

29. jan 2024

Ahojte, chcela by som sa spýtať na vaše odporúčania. Stále sa neviem rozhodnúť. Začínam tretí trimester a stále rozmýšľam, čo vybrať. Rodila som v BB pred piatimi rokmi. Na začiatku tohto tehotenstva som ležala vo ZV. Vraj je to v BB už prerobené a tak isto aj vo ZV sa na prerabkach pracovalo.
V BB som pri pôrode bola spokojná s personálom, no s personálom na oddelení nie.
Viete mi povedať vaše skúsenosti s lekármi, sestrička mi, stravou, starostlivosťou a pod. buď tam alebo tam teraz?
Ďakujem krásne🙂.

minka201
29. jan 2024

Ahoj. Odporúčam pridať sa do fb skupiny Recenzie na pôrodnice a pôrodné príbehy. Tam nájdeš veľmi veľa hodnotení na BB aj ZV 🙂

fialkafialkovita
29. jan 2024

Ja som teraz vo Zvolene, a veľmi pekne sa sestričky aj doktori správajú. Izby sú zrekonštruované, strava je fajn, dá sa aj nadštandard strava priplatiť.

autor
29. jan 2024

@minka201 ďakujem, nevedela som, že niečo také je🙂

autor
29. jan 2024

@fialkafialkovita ďakujem🙂

nikusa93
31. jan 2024

Rodila som vo ZV 2x. 11/2019 a 9/2023 určite odporúčam skvelé sestričky aj pôrodná DR. A taktiež na oddelení, pri oboch som mala nadštandardnu izbu, jedlo bolo fajn.
Ono každý má iné nároky, ale ja som bola veľmi spokojná

autor
31. jan 2024

@nikusa93 ďakujem, platí sa dodatočne za osobu pri pôrode alebo nie prosím vás? Nadštandard treba nahlásiť vopred či podľa toho ako bude volne?

luteam
31. jan 2024

Ahoj ja som v zv rodila 2021 nebola som uplne spokojna ale neslo o nic zavazne spravali sa slusne ku mne pri porode na odd to bolo horsie ale to bolo preto ze som rodila s covidom...verim ze teraz to bude ine idem tam v marci rodit zas. Co som zatial zistila tak nadstandart sa neda zajednat kedze nemas istotu kedy porodis ale pri prijme si vypytas a ak je volne daju ti alebo ta potom presunu ked sa uvolni a za sprievodnu osobu pri porode sa samozrejme plati vtesy to bolo 50 eur teraz neviem kolko to bude

nikusa93
31. jan 2024

Keď som rodila 9/2023 tak sa ešte prerabalo, neviem, či už je po prerábke, rodilo sa na vyššom poschodí ale oddelenie fungovalo normálne. Nadštandardna izba sa nedá dopredu zajednať, pri príjme sa ťa nato budú pýtať, či si prosiš takú izbu. V septembri to bol masaker sa tam dostať, bolo nás veľa, bola som na tej nadštandardnej, kde sme boli 2, ale vôbec mi to nevadilo hlavne, že sme tam mali sprchu, takže odporúčam aj túto izbu. Na druhý deň som tam bola sama, lebo maminka odišla domov ale potom ďalší deň, prišla druhá maminka. Ale v 11/2019 to bolo v pohode tak tam som sa hneď dostala na tú klasickú nadštandardnu izbu, kde som bola sama. Manžel pri pôrode bol, ale neplatili sme, keďže sme poistení v Dôvere, oni majú v tých benefitoch bezplatnú prítomnosť pri pôrode. Tak ak si v Dôvere, budete to mať zadarmo 😉

ghelena
1. feb 2024

Kukni web oboch pôrodníc.

quixinka5508
1. feb 2024

3porody, všetky vo ZV,posledný 8/23.. bola som rizikova a chodila na rizikovu poradnu do BB.Recenzie na BB som vypočula mnoho, preto som sa ani nezamyslela nad BB. Rodila mi švagriná v BB a teda nebola spokojná.. Priatel sa narodil v BB a chcel aby aj malý sa tam narodil ale svokra ma prehovarala ze určite tam nemám ísť. Ja som spokojná vo ZV,úplne úžasné sestričky,Dr.. Prístup super a to som tam v marci 2023 bola na serklazi a ležala na izbe vyše týždňa.. naozaj, za mňa super.

autor
1. feb 2024

Ďakujem všetkým za skúsenosti🙂

lucsy16
14. mar 2024

Ahoj. Urcite odporucam porodnicu vo ZV. Personal TOP, Izby prerobene 🫶 Osobne som im pisala aj podakovanie po druhom porode.