Pôrodnica Zvolen - info počas Covid situácie

aduna85
25. okt 2020

Zdravim, chcem sa opýtať mamičiek, ktoré posledné dni rodili vo zv pôrodnici.Ako je to vlastne teraz, ked sa testuje na covid, musia sa rodičky vopred dať otestovať alebo sa testuje pri príjme? A neviem či je to pravda, ale počula som, že momentálne to tam prerábajú, takže ako to tam teraz vlastne funguje...Ďalej sa chcem opýtať, či tam majú aj nadštandard izbu, ak áno, či ju niektorá využila a aký je postup.🙂

helcanw
25. okt 2020

@aduna85 ja som rodila síce v auguste, takze vtedy sim test nemusela mat, ale k ostatnému sa môžem vyjadrit. Ano prerábajú to tam, ale oddelenie pôrodnice je už prerobené, takze tam to funguje normalne. Nadštandardných izieb je tam viac, ale väčšinou sú vždy naplnené, a rezervované veľmi skoro...ja som ju dostala len preto, že sa uvoľnila a nikto iný ju vtedy nechcel. Samozrejme aj vtedy boli návštevy zakázané, manžel mi mohol byt len pri pôrode a doniesť mi veci na chodbu. Inak som so všetkým bola spokojna a môj pobyt tam prebehol úplne bez sproblemov,takze pre zv by som sa rozhodla znovu.

katarinka89
25. okt 2020

@aduna85 rodila som v inej nemocnici ale test na covid mi robili pri prijme

aduna85
autor
25. okt 2020

@helcanw
@katarinka89 super, vďaka za info🙂

m_s7
25. okt 2020

@aduna85 Rodila som tam pred týždňom, prerábajú prízemie.. Test mi robili oni a sestrička sa ma ešte pred pôrodom spýtala či ma má zapísať na čakačku do nadštandardky.. A ako už spomenuli vyššie, je ich tam viac, jedno aj dvojlôžkové.. Ale teraz to tam nebolo nejak veľmi preplnené..

iamfruity
29. okt 2020

Ja by som sa chcela spýtať mamičiek, či mohol byť stále ocko pri pôrode 🙂 Ďakujem