Ahojte je tu niekto kto mal svadbu v zlatom dukate vo Zvolenskej Slatiny?dkaujem🙂
@xtina1711 vyzerá to tam pekne, samozrejme záleží od toho, akú výzdobu si dohodneš, čo sa týka kvetinovej výzdoby, zabezpečuje to dukát a máš to v cene svadby, určite si môžeš spraviť výzdobu aj vo vlastnej réžii, ale to je asi zbytočné, keď ti vedia spraviť všetko na jednom mieste.
Obe svadby na ktorých som bola mali okrúhle stoly, na webe dukátu som videla aj sedenie pri stoloch podlhovastých, ale za mňa je krajšie mať okrúhle sedenie v tomto konkrétnom priestore. To tiež asi závisí od toho, koľko budeš mať hostí a ako si ich vieš na sedenie rozmiestniť. 🙂 Najlepšie je to asi odkonzultovať priamo s dukátom.
Pokiaľ ti vyjde počasie, nebude chladno, nebude pršať - bude to krásna svadba.
Kamoška mala svadbu v júli, neboli veľké horúčavy, ale bolo teplo, no určite sme sa pri stoloch nepotili, taktiež v noci nám nebola zima a keď spustili bočné steny stanu, bolo to pre nás prijateľné a nemrzli sme.
Švagriná mala svadbu prvý júnový týždeň, cez deň bolo teplo, v noci nechutná zima, za mňa čistá katastrofa, skončila som so zápalom močových ciest a na týždňovej PN pričom som ešte pred čepčením mala nutkavú potrebu ísť domov, aby som tam nemrzla..pri výbere dátumu preto mysli na hostí, aby ti tam nepomrzli, to isté platí asi o konci svadobnej sezóny a mesiacoch ako je september alebo október..v stane robia svadby tušim do októbra..
Pozri si fotky na ich webe alebo fcb, za mňa to je pekný priestor, čo sa týka stanu a záhrady.. to okolo - ako penzión už nie je také dychberúce, ale to prežiješ a na fotkách to zaznamenané mať nebudeš. Výhodou je, že môžeš mať všetko na jednom mieste - aj obrad, ale za poplatok..
Taktiež parkovanie hneď vedľa dukátu.
DJ je tiež v cene svadby, ale nemôžeš si vybrať konkrétneho, zabezpečuje to nejaká agentúra, ktorá spolupracuje s dukátom, v rámci ktorej je nejaký počet DJ-ov a jeden bude na tvojej svadbe - od toho závisí aj kvalita zábavy.
Ja som mala svadbu v Penzióne Q - oproti hypernove, sobáš bol na zámku, parkovanie hneď pri penzióne, všetko sme si riešili v ovlastnej réžii - koláče, DJ, výzdoba…priestor trošku farebne extravagantný, ale mala som skvelú výzdobu, ktorú som chcela v terakotovej farbe a teda ten ich oranžový náter nebol taký do očí bijúci a celkovo mi to známa nazdobila krásne, personál skvelý.
Pri obiehaní priestorov na svadbu som bola aj v divadle a za mňa otrasný prístup prevádzkara - tomu sa isto vyhni, vôbec nám nevedel spraviť cenovú ponuku, ani orientačne…prišlo mi to dosť zvláštne, že chcem službu a to, koľko za ňu zaplatím sa nedozviem…až po svadbe a potom mi možno z tej ceny bude aj nevoľno. :D
Ak chceš ešte nejaké info, napíš aj správu. 🙂
@xtina1711 ahoj, ja som tam sice svadbu nemala, ale v inom podniku v zv, ale minuly rok som tam bola na svadbe muzovej sestry a bola som tam na svadbe kamaratky, ale v roku 2021.