Obyvatelia Sekier - Zvolen

eva923
2. mar 2024

Zdravím, uvažujeme ze kúpime byt na Sekieri vo Zvolene. Nepoznáme tuto lokalitu. Ako je to tam z hľadiska obyvateľstva,prostredia,občianskej vybavenosti? Ďakujem pekne

btus
2. mar 2024

Sekier je jedno z najhorších sídlisk vo Zvolene. Ťažko sa dostať do mesta. Ale - ZŠ tam je a j škôlka, malé Tesco, blízko do prírody.

marsmykkok
2. mar 2024

daleko od mesta, volila by som iné sídliská, Západ, Zlatý Potok, Podborová.

donika23
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jana2679
2. mar 2024

@eva923 Ahoj, ja som zo Záhonku, to je tesne pod Sekierom, nebývam tam cca 9 rokov, no moja mama stále, aj starká, aj môj strýko. Vybavenosť tam je, blízko príroda čo je podľa mňa super, a do centra 10 minút pri špičke možno 15 minút. Za mňa v pohode. A ľudia sú " dobrí aj zlí " úplne všade.

jamrinka
5. mar 2024

@eva923 škola, 2 škôlky štátne, súkromná škôlka, Tesco, 3 jednoty, sama, detský doktor, všeobecná lekárka, pekná príroda. Autobusy chodia často a je pravda, že sídlisko je ďalej od mesta mimo špičky 5 minút autom, v špičke 10-15minut záleží aké sú zápchy. Záleží aký ste typ a čo preferujete či skôr prírodu a kľud alebo chcete mat pod nosom kopu obchodov ako majú na sídlisku západ.

ninusa221
23. aug 2024

@btus že najhoršie si ma pobavila. A všetci sa chodia kúpať sem na Orlík všetci chodia do ekomy na bowling a všetci sa v zime ešte aj z bb chodia na priehradu korčuľovať 😂.

btus
24. aug 2024

@ninusa221 asi si si zle prečítlala: Ťažko sa dostať do mesta. Ale - ZŠ tam je a j škôlka, malé Tesco, blízko do prírody. Ráínočakáš v zápchach , kým sa dostaneš do mesta, nevieš prejsť pešo, cesta pri Bučine vždy zapchatá. Ale áno, je tak blízko príroda a to som aj napísala. Je tam aj ZŠ a aj malé Tesco.