Ahojte, neviete poradiť, či sa v okoli týchto miest a priľahlých dediniek nestavia/ neplánuje stavať niečo na štýl radovej zástavby, pripadne nejaký developerský projekt nových domov za relatívne normálne ceny? Pripadne “čerstvo” postavený samostatný dom súkromníka? (Viem, všetko ide hore, ale aby sme nezadlzili ešte aj vnúčatá…)
Ďakujem za tipy 🙂
@ninusa221 o tych viem, no radsej by sme dom, resp. cosi, kde deti budu moct vybehnut von na zahradku… a tiez, sekier je na tom z mojho pohladu dost zle co sa zapch tyka :/ ale dakujem
Zápch možno Ano ale čo sa tyka prírody je to asi naj sídlisko 🙂 je tu aj kúpalisko, a v sekierskej bowling a vsetko je v prírode🙂
Paci sa😁 https://www.sliachajniky.sk/ je to pred Kovackou super lokalita aj projekt vyzera super pokukujeme aj my po nich😉
@jana1521991 dakujem, toto sme veru zatial neodhalili, idem pozerat 🙂
@jana1521991 vyzera to velmi fajn 🙂 Aj ste sa dopracovali k nejakej cenovej relacii?
Ano dom c 305000 ako holodom samozrejme o cene je to tazko je to cena orientacna a pri tejto krize je to tazko moze sa to navysit o vela..🤨 ale uz zacinaju bagrovat..
Este sa nieco zacina budovat medzi Sliacom a Velkou Luko ale nikde sa neviem dopatrat k nicomu ani nic nikto nevie , vyzera to tiez na radovky☺️A mozno su uz aj predane🙈
@jana1521991 môžem sa opýtať na presnú lokalitu miesta, čo si dala link?
@atikab je to pred kovacovou neviem to presnejsie napisat zacinaju to budovat je tam mapka popripade telefon,mail staci sa informovat😉
@atikab je to lokalita za tymi poslednymi domami na Kovacovej smerom na Sliac, alebo ako je na Kovacke NRC tak oproti nemu su domy tak za nimi, len to uz nie je kataster Kovacova ale Sliac 😉
@katuska1987 prave toho som sa obavala, ze to uz fyzicky nebude Sliac, ale Kovacova... (robim v NRC a byvam na Sliaci, lokalitu poznam a prave o tomto katastralnom prerozdeleni som vedela), cize ide vlastne o byvanie na Kovacovej
@atikab ano, presne, je to na tom poli co je za tymi domami oproti NRC...cize fyzicky Kovacova ale kataster Sliac :-/ v podstate hranica katastra je ten ,,zamocek,, co tam je, ten je uz na Sliaci no a za nim ma vyrast toto, v podstate na tuto lokalitu mate vyhlad rovno z prace 😉
Sliac
Môžem sa opýtať, viem, že už prešiel nejaký čas, ale či neviete opätovne o nejakých domoch/pozemkoch smer od BR až po ZV + ešte smer na zvolenskú slatinu? Ďakujem❤️
Iba viem že na sekieri v môtovej ( zv) stavajú pekne byty. Ale kolko stoja netušim😀