Dobrý deň kto má skúsenosť s týmto lekárom ďakujem mám. vysunutu platničku. skúsenosť.
@deana100 my sme tam boli raz.. ale teda raz to asi nemá zmysel.. a keďže to je ďaleko.. ale 30 min sme boli napichnute,potom mikol krkom, kamošku prehol dopredu.. nevravím,že to nepomáha,len je to asi proces.. teraz máme aku v našom meste, kam chodím pravidelne.. a vidím výsledky. Robia aj chiro aj aku aj masáže, detox, akupresuru aj poradenstvo.. je to veľmi komplexné,tak ako aj naše problémy.. ale ak to nemáte ďaleko.. inak k tomu chiro,ten môj mi vraví,že mi vie veci rýchlo napravit,ale oni sa zvyknú zas rýchlo pokaziť.. takže je lepšie postupne a trvalo ako rýchlo a na krátko.. lebo aj svalstvo a.drzanie tela,všetko si musí oodvykat od zlého držania..
@deana100 no nemám takýto vazny problém.. ale viem,že tam chodí aj známa,čo mala štary úraz na krčnej a máva blokády a zahmlievanie.. ja mávam seknutia na ramenom pletenci z preťaženia z nosenia dieťaťa..
Ja len vravím,že možno vám to uľaví, možno nie. Mne ešte moja stará masérka odporúčala SM systém cvičenia, ktorý dlhodobo vyrovnáva aj vysunutia,ale to je na dlhšiu prácu s fyzio
Ja som s nim velmi spokojna