Na ktorej strednej škole sa dá študovať externe?

26. dec 2020

Ahojte chcem sa opýtať či neviete prosim vas na ktorej skole sa da byt externe na strednom slovensku okolie zvolen banska bystrica . Slebo este levice . Ďakujem za odpovede 🙂

nerya
26. dec 2020

Neviem síce konkrétne ale záleží, či chces POMATURITNE externé štúdium, alebo normálne stredoškolske, ktoré by si mohla študovať s individuálnym plánom. Ak to druhé, pozerala by som sa po školách, kde nie je veľmi potrebná prax, obchodná alebo tak

ninusa221
26. dec 2020

V žiari nad Hronom na pedagogickej 2 roky je pomaturitné 🙂

makova333
26. dec 2020

No treba najskor kontretizovat co ma byt vysledok studia. Prva maturira lebo ju este nemas? Druha maturita lebo potrebujes odborne vzdelanie?

marsmykkok
26. dec 2020

https://soabb.edupage.org/ Toto pozri napríklad, ale neviem či je to aktuálne, nemám skúsenosť

lubik87
22. jan 2021

Ja som chodila na druhú strednú školu do kremnicky.nanunelwcke rezbárstvu ..trvalo to dva roky ,raz mesačne som chodila na jeden deň do školy na prax , a maľbu ,raz za štvrť rok boli konzultácie s profesormi. Maturita bola s maturantami z predmetov ktoré som nemala takže.mne vypadli jazyky pribudli dejiny umenia ,maľba , sochárstvo ,rezbárstvu atď

fiihatralala
15. aug 2021

@lubik87 dobry den, rada by som sa informovala ohladne Vasho externeho studia umeleckeho rezbarstva. Prosim Vas na ktoru skolu ste chodili ? Dakujem