MUDr. Sven Szedély - pásy

mama2022
4. aug 2022

Dobrý deň. Chcem sa opýtať ci tu náhodou nenájdem mamičky, tehuľky ktoré chodia k doktorovi Szedelymu vo Zvolene. Prosím posielal vás na vyšetrenie alebo robil vám ctg vyšetrenie takzvané pásy? Ja som už 39 týždeň a mňa na nič také neposlal ani mi nerobil a co poznám tehuľky v okolí tak už dávno chodia na takéto vyšetrenie. Ďakujem pekne za odpoveď.
Hanková Zuzana

tanyan
4. aug 2022

Ja som v tehotenstve chodila ku Králikovi (tiež patrí pod Gynpor) a od 36tt som chodila na kontroly (aj pásy) do nemocnice v BB, lebo tam som plánovala rodiť.

beky223
4. aug 2022

@mama2022 ja som k nemu chodila a veru nebola som na pásy... Až potom pri pôrode 🙂

bajka16
4. aug 2022

Mňa tiež neposlal ani mi pásy nerobil. Inak je super ❤️

mama2022
autor
5. aug 2022

Ďakujem baby. No zaujíma ma to z toho dôvodu lebo nechápem prečo iný lekári posielajú na to vyšetrenie a on nie. Už mi bolo povedané vraj som už mala ísť aj na kontrolu do nemocnice. Taktiež užívam koli ochoreniu ciev aj počas tehotenstva anopyrin a on mi vôbec nepovedal ze ho mam pred pôrodom vysadiť. Mne to iba jedna sestrička z nemocnice zhrozená povedala ze to mam okamžite vysadiť že sa to už malo dávno vysadiť a nie v 39 týždni. Len ja som to nemala z kade vedieť. A teraz ma zase dovolenku tak preto si tu zisťujem tieto info.

bajka16
6. aug 2022

@mama2022 ja som tiež nechápala, všetky chodili do pôrodnice na pásy, len ja nie. 🤷🏻‍♀️ Ale on je taký typ, s ním treba veľa komunikovať, on dá vždy priestor na otázky a riadne ti odpovie, všetko vysvetlí. Takže v čom máš neistotu, treba sa ho pýtať, on sám od seba ti nepovie. Za mňa to boli naozaj príjemne poradne v tehotenstve. Aj teraz čokoľvek sa opytam, nie je problém on vysvetlí. Je super odborník, takže tohto by som sa nebála, že pochybí. Ja som k nemu chodila počas obidvoch tehotenstiev a dokonca bol aj pri pôrode mojej mamy, keď rodila mňa 😀😀 on vie čo robí, treba sa ho iba pýtať, otvorene komunikovať.

beadygirl18
22. aug 2022

@mama2022 pisem ss. Tiez nemam dobru skúsenosť.