Zdravím dievčatá. Som v 23tt tehotenstva je to moje prvé bábätko a tak prirodzene chcem aby bolo všetko v najlepšom poriadku. K téme včera som bola na poradni u Dr.Sestinu vlastne celé moje tehotenstvo je on môj Dr. Viackrát na vyšetrení mi povedal že sa mu moje dieťatko nedá dobre vyšetriť včera mi dokonca nebol ochotný urobiť ani 3D foto lebo malo ruku na tváričke. Celkovo vyšetrenie trvalo 5min. S tým že srdce kontroloval. Mám jednoducho obavy.že si nevykonáva svoju prácu dôsledne viem že to sú síce silné slová ale niečo mi jednoducho nesedí. Moja otázka preto znie či ma môže skontrolovať aj iný gynekolog. Mám jednoducho strach aby sa niečo nezanedbalo. Mate niektorá podobnú skúsenosť? Príde mi veľmi neochotny. A ešte mam jednu otázku keď cítim také bublinky a také zvláštne pohyby ako trvanie v rôznych častiach bruška sú to pohyby ? Nemám to s čím porovnať a mám strach ešte aj z toho. Ďakujem za odpoveď ❤️
@mirka438 ďakujem za odpoveď ❤️ vopred chcem napísať že nechcem znevažovať nikoho odbornosť. Mám jednoducho pochybnosti a ako prvorodička je samozrejme že chcem vedieť o malom všetko dopodrobna ale pri ňom mám pocit že mu moje otázku prekážajú akoby som to mala už dávno vedieť.
Inak môžem Vám odporučiť z vlastnej skúsenosti doktora Bornaya z Krupiny. Veľmi milý doktor aj odborník. Krupina nieje zas až tak ďaleko Zvolena 🙂
Ja som z Brezna 😊 on ordinuje aj v Podbrezovej.. odbornost nie, ale jeho chovanie k pacientkam je jeden otras 😏
Baby prirponim sa k vam. Sice tychto lekarov nepoznam,tak sa k nim nemozem vyjadrit. Ja len ze ja som teraz odchadzala od Szedelyho a bolo to u neho to iste ako pise autorka o svojom doktorovi. Sice vysetril,ale nejakej odpovede alebo vysledkov aby mi povedal tak 0 bodov pokial som sa sama nepytala. Ked som sa v tehu pytala co je kde na sone vidiet tak ze co by som chcela vidiet. No asi dietatko a bola som zvedava kde co ma a podobne. Povedal mi len ze on vidi co potrebuje. Fotky zo sona 5e za obrazok a uprimne vyzerali jak rozmazane machulky. Ano som pevnejsia ale viem ze existuju doktori s lepsim sonom aj pristupom a tie fotky boli nadherne. A kedze vo ZV je to bieda tak v BB mi boli poradeny traja gynekologovia. Trška (ambulanciu ma v mama centre)
Schwarz (ambulanciu ma na poliklinike oproti mestskemu uradu)
Fruhwald (ten sa nachadza v radvani,ale neviem ako sa ta budova vola).
Mna zobral Schwarz,kedze ked som bola v BB tak jeho som mala prveho po ruke, tak som sa ho isla ako prveho spytat ci ma vezme a vzal bez problemov. Tym padom som sa u ostatnych pytat nebola. Kedze len teraz od decembra k nemu patrim na prvykrat k nemu na vysetrenie idem buduci tyzden.
Vyskusajte sa popytat 😉
A autorka bublinky v brusku som aj ja citila pri prvom tehu a to bol zaciatok prvych pohybov,postupne boli zretelnejsie ja som och citila prvykrat okolo 21tt. A dobre 3D sono robi doktorka Bihariova v BS. Ostatne dni robieva v ambulancii doktor Špila a ten vysetruje svoje pacientky. Doktorka Biharovia robieva 3d sono pondelky a utorky,kedze k nim nepatris tak sa plati u nej 40e za sono a tusim 5e alebo 10e za fotky na usb (usb kluc ti davaju oni). Ja som pri prvom tehu bola u nej v 30tyzdni na 3d a venovala sa mi cca okolo 45 minut. Vsetko povysvetlovala,poukazovala a aj fotky mam krasne. Ak by si chcela na nu kontakt tak kludne napis 😉
Suhlasim, v BS ti pani Bihariova pozrie uplne vsetko a jej pristup je uzasny, vidno, ze ju to bavi a nerobi to rutine… co sa tika ambulantnych dr, tak velmi poradit neviem, ale p. Bihariova isto stoji za tie peniazky, 40€ sono, 10€ usb, 5€ foto, partner mohol byt pri vysetreni…
On je taky... Divny.. je to aj moj gyn a ja som teda s jeho pristupom nebola vobec spokojna. Nesadol mi ako clovek vobec. A bola tu o nom aj diskusia uz. Ja som ho aj chcela zmenit ale u nas je to s gynekologmi bieda, neviem kam by som sla. Planujem sa obzerat mozno aj v BB, rodit uz neplanujem, cize ani caste kontroly tak dochadzanie by mi az tak nevadilo.