MUDr. Kristína Bihariová - morfologické vyšetrenie

veronika27991
8. mar 2023

Pekny den prajem,
Bol uz niekto u doktorky na morfologicke vysetrenie, 3D a 4D sono v 5. mesiaci tehotenstva? Zaujimali by ma konkretne skusenosti, ako boli maminky spokojne s priatupom a priebehom vysetrenia.
Dakujem pekne 🙂

esmeronka
8. mar 2023

@veronika27991 ja môžem odporučiť všetkými 20 mila,prijemná všetko vysvetli ukáže

janulka1351
8. mar 2023

@veronika27991 vrele odporucam. Je to super doktorka,super pristup. Popozera vsetko,povysvetluje a samotne vysetrenie trva cca 50 minut. Ja som bola maximalne spokojna pri prvom tiez januarovom 2021 na 3D u nej. A pani doktorku som nakoniec vychytala aj pri porode a aj tam mala super pristup. A potom ma este aj ratovala po MA,mala akurat sluzbu. Cisty anjel so super pristupom. Odporucam vsetkymi 20timi.

mirka136
20. mar 2023

Ja som bola v 12.tom aj 20.tom tyzdni, lebo mame v rodine downika z manzelovej strany. Dopodrobna vsetko vysvetlene, babatko detailne prezrete. Sono trva cca hodinu. Nebola som ani na amnio. Dieta sa narodilo zdrave.

mirka136
20. mar 2023

@mirka136 a pristup? Uzasny. Mila, citliva pani doktorka. Aj som u nej rodila. Tazky porod (dieta otocene KP), ale mam len tie najlepsie spomienky.

quixinka5508
2. apr 2023

Ahoj, ja som bola tento týždeň a môžem povedať že som nadmieru spokojná. Pani Dr.super,pekne všetko pozrie, pomeria. Naozaj sa pacientke venuje na 100% sono trvalo cca hodinu. Mohol byt aj partner pri mne. Najskôr ma však vyšetrila bez neho a potom zavolala keď merala bábätko aj jeho. Ja som bola u nej v 21tt..teraz som začala 22tt. Fakt, odporúčam na 100%

veronika27991
autor
2. apr 2023

@quixinka5508 aj ja som bola nakoniec u pani doktorky, minuly tyzden v pondelok a velka spokojnost ako vsetky zienky pisali.. Super ze uz nemusime daleko cestovat za takym odbornikom ako je pani doktorka a este s takym pristupom ❤️😊

helcanw
4. máj 2023

Ako dlho dopredu ste sa objednávali na morfo v 20tt?
@veronika27991

quixinka5508
4. máj 2023

@helcanw ja som sa min.tyzden a objednala ma na začiatok juna ako mi vychádza 30tt. Ona ta objedna od 20tt po 22tt vtedy máš akurát na sono..

mirka136
4. máj 2023

@helcanw tusim mi vravela, ze maj ma plny. Cim skor radsej zavolat.

veronika27991
autor
10. máj 2023

@helcanw prepac az teraz citam... Ja som sa dost pozde objednavala lebo som sa asi len 3tt pred 21tt dozvedela o nej... Nasla volny termin velmi ochotna bola, ale teda asi fakt zavisi ako sa maminy nahlasia, ak je ich narazovo viac tak asi bude vacsi problem v kratkom case najst nieco volne, najlepsie si je rovno pani doktorke zavolat, je velmi zlata, ak bude vediet, najde vhodny termin 👍😊

dantalovova
22. jún 2023

@veronika27991 ja som bola dvakrát a veľká spokojnosť 🙂 milá, zlata, všetko povie, ukáže, pozrie ozaj všetko, či je v poriadku. Bábo nechcelo ukazat jednu ruku, tak čakala kým si ju dá inak aby to mohla pozrieť. Odporúčam 🙂

ladymima83
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ms1411
28. sep 2023

Pekný deň. Kočky otázka. Kde pani doktorka ordinuje? V nemocnici tam kde je pôrodnica a gyn pohotovosť? Alebo na poliklinike? Aby som neblúdila ☺️ ďakujem za odpovede
@dantalovova
@veronika27991

janulka1351
28. sep 2023

@ms1411 ahoj 3d sono robieva hore na poliklinike na 2.poschodi.
Ked vojdes dnu do polikliniky pojdes do lava smerom k lekarni a vytah oproti tej lekarni. Vyvezies sa na 2.poschodie zabocis hned do lava a ides celou chodbou az dozadu a dvere ma po lavej ruke.

ms1411
28. sep 2023

@janulka1351 velmi pekne ďakujem za odpoveď.

sonkam
20. máj 2024

Ahojte prosím vás baby, neviete či je možné ísť k nej na sono s partnerom a aj 4rocnym synom? Ďakujem ☺️

ms1411
20. máj 2024

@sonkam ahoj. S partnerom nie je problém. A myslim ze ani s dieťaťom nebude ak ho partner ustráži ☺️ prípadne ak sa budeš objednávať telefonicky tak povedz, že prídeš aj s dieťaťom, že ti ho nemá kto postrážiť. Doktorka je veľmi príjemná a empatická.

sonkam
20. máj 2024

@ms1411 ďakujem ja som objednaná už na zajtra a krpec mal byť so starkou ale obe sú choré takže preto nečakane bude musieť s nami a zas veľmi by som chcela aby manžel videl sono a nie aby ostal v aute s malým, tak uvidíme ako dopadneme

ms1411
20. máj 2024

@sonkam skús. Držím palce 👍🏻

helcanw
20. máj 2024

@sonkam síce nie u nej, ale na morfo sone bol so mnou muž a aj starší - aby videl bračeka - jasne že ho to vôbec nezaujímalo 😂😂😂 doktorovi prekutral stol ale nemal s ním najmenší problém 🙂

janulka1351
21. máj 2024

@sonkam ahoj je to mozne u pani doktorky bez problemov. Cely cas chodil Matko so mnou,a kedze ho nic nezaujimalo tam tak som mu pustala videa na mobile. Ked trebalo prepnut video alebo reklamu nebol problem. Mal to potisku aby zvuk z videa nerusil a v pohode vydrzal. Takze bez problemov 😁 tesi ma ze si opat tehotna a drzim paste nech ide vsetko tak ako ma 🍀🙏😘

sonkam
21. máj 2024

@janulka1351 jej ďakujem ☺️ áno bolo všetko v poriadku pani doktorka sama povedala že ich potom zavolá dnu a malý bol celý rád, sedel ako 5penazi a kukal. Zatiaľ všetko vyzerá byť v poriadku tak som šťastná

ms1411
21. máj 2024

@sonkam super. Myslela som na teba, ze ako ste dopadli 👍🏻

sonkam
21. máj 2024

@ms1411 ďakujem, všetko ok. Doktorka bola super. Určite tam pôjdem aj v 20tt. Prve tehu som bola v MT u Grochalu ale toto bolo tu lepšie ukázané, vysvetlené a aj blizsie

baklik
14. aug 2024

@mirka136 to ta nechali rodit prirodzene dieta KP v dnesnej dobe? Ja som mala syna takto, mal 3,5 kg a povedali, ze to je automaticky CS. hlavne preto, ze vraj hrozilo riziko pomliazdenia semennikov a bol dost velky na rodenie KP

mirka136
14. aug 2024

@baklik porodila som 2 synov KP. Prvy mal 3800g, (podla sona 3200g) a druhy 3550g. Vacsieho som rodila u primara, mensieho u doktorky. Vsetci sme v poriadku, porody bez komplikacii (z mojho pohladu).

baklik
14. aug 2024

@mirka136 fuha, tak to som prekvapena... to je rizikovy porod, musela ste sa riadne vytrapit 🙈