MUDr. Bálintová Dagmar - Zvolen

aduna85
3. júl 2021

Prosím vás, tie, čo chodíte k mudr. Balintovej do poradni s bábätkámi....ja som tam nová, ale len odvážila a zmerala obvod hlavičky, okrem iného... Výšku nemeria?ani nepočúva bábätko? Len ho popozerá?

janulka1351
3. júl 2021

@aduna85 chodime tam tiez. Maly ma uz pol roka a nie vysku ona nemeria,co ma mrzi lebo by som bola aj na vysku zvedava. A ak sa dobre pamatam tak popocuvala zakazdym a popozerala. Ale zase ked sa jej nezdalo ci pocuje selest na srdiecku alebo nie tak pre istotu aby sa nic nezanedbalo nas poslala hned na detske kardio ale nastastie bolo vsetko v poriadku.

chiluk
4. júl 2021

@aduna85 ani Hudobova nimdy nemerala vysku, velmi malo ped. meria vysku

jamrinka
7. júl 2021

@chiluk nám Cvejkušová zakaždým merala výšku, váhu, obvod hlávky, počúvala a ešte aj do úst mu pozerala.

dadulienaaa
13. aug 2021

Ani nám nemerala výšku dr. Hudobova ale spýtala som sa či mi ju aj odmeraju a sestrička hneď vytiahla meter a odmerali 🖤 takže stačí sa opýtať, vyhovejú. Ale ostatné kontroluje všetko...váži, meria hlavičku, počúva srdiečko, pozrie do úst, skontroluje pokožku, hlavičku, opýta sa ako sa máme... Ja keď niečo potrebujem tak kladiem otázky, venuje nám času koľko potrebujeme 🙂