Hľadám si kamarátky, mamičky zo Zvolena

kitulka79
3. feb 2011

byvam vo zvolene asi rok a nikoho tu nepoznam ....nemam sa s kym porozpravat a nemam ani kam chodit....mam 3 dievcata 9 , 8 a malu 8 mesacnu...zije sa mi tu velmi tazko a nielen mne ale aj dievcatam lebo ani oni tu nikoho nemaju ...byvame pravdepodobne v takej stvrti kde su sami stari ludia ....velmi rada by som touto cestou niekoho spoznala....

sisaha
3. feb 2011

@kitulka79 ahoj, ja tam sice nebyvam, ale v priemere raz za mesiac tam chodim k rodine na navstevu. Ak chces mozeme si niekedy dat v meste kavu a pokecat..🙂

kitulka79
autor
3. feb 2011

@sisaha
ahoj ...urcite ano budem velmi rada....a odkial si ak mozem vediet????? ja som byvala predtym v ruzomberku a teraz som tu asi rok vo zvolene.....inac FB nahodou nepouzivas????

sisaha
3. feb 2011

som z BA. viac v IP.

jaannkaa
7. feb 2011

Ahoj, ja byvam vo Zvolene a takisto tu nemam ziadne kamosky. Byvame tu uz skoro 4 rok, Predtym sme byvali na Sliaci, ja mam 3 rocneho syna a teraz 4 mesacnu dcerku. Byvame na Zlatok Potoku.

kitulka79
autor
7. feb 2011

@jaannkaa
ahoj janka ...az teraz som to kukla ....vies kym sa tu naucim 🙂)) popiseme na FB🙂))

aniska
15. mar 2011

kitulka79 - waw, mas 5 deticiek?

lulla1
13. nov 2012

hľadám maminu na kočíkovanie zo Zvolena-Západ 🙂

keenfan
14. jan 2013

@lulla1 ahoj, este to plati? ja byvam na zapade 🙂

lulla1
14. jan 2013

jasnačka, ešte to platí, bohužiaľ kočíkujem sama, veľmi sa poteším 🙂 bývam na Tulskej 37, môžeme sa dohodnúť budem veľmi rada 🙂