Gynpor Sliač/Zvolen

nazornatest
22. apr 2023

Ahojte baby prosím vás tie ktoré máte skúsenosť budem vďačná za každé info a názor… čítala som zatiaľ len dobre recenzie a chcela by som skúsiť no nechám si radsej poradiť … ide mi hlavne o starostlivosť počas tehotenstva a taktiež ma zaujíma či to nieje dáke veľmi predražené a tak

pluss
22. apr 2023

za mňa veľmi pozitívna skúsenosť...pán primár všetko vysvetlil...skontroloval a aj pozrel po prebratí z narkózy...sestričky sa deň noc starali skontrolovali zaujímali sa...a hlavne trpezlivé

mediana
22. apr 2023

No pan primár asi nerieši tehotenstvo, je rozdiel Gynpor ako jednodňová chirurgia a gynekológ, ktorý ordinuje v tej budove a spolupracuje aj s Gynporom. Je to MUDr. Kralik a neplatí sa nič navyše, klasicky zazmluvneny gynekológ. Ja k nemu chodím roky, aj počas tehotenstva som chodila môžem len odporučiť, profesionál, veľmi starostlivý a obozretny, vybavil mi všetko čo som urgentne potrebovala, a teda nemala som bezproblémové tehotenstvo. Naozaj zodpovedne riesil kazdu odchylku od normalu. Ja teda som veľmi spokojná s nim 🙂

nazornatest
autor
22. apr 2023

@mediana ďakujem krásne a neviete teda mi povedať náhodou či prijma nové pacientky?

mediana
22. apr 2023

@nazornatest tak to žiaľ neviem 🙂