Ahojte, viete poradiť dobrého gynekológa (muž aj žena), prípadne sa podeliť s názormi na lekárov zo ZV, s ktorými ste boli a s ktorými ste naopak neboli spokojné? Prípadne, ktorí Vám pomohli aj s Vážnejším problémom a nebrali ho na ľahkú váhu?
Ak viete o dobrých lekároch, ktorí prijímajú nové pacientky, (ktorí nevedú len ambulanciu, ale chodia aj k pôrodom) budem rada za zdieľanie Vašich skúseností.
Prípadne ak viete ako je to s gynekologickou ambulanciou na poliklinike a s ordinujúcimi lekármi, kedy ordinuje každý deň iný lekár (primár MUDr. Jenčo, MUDr. Molitoris, MUDr. Kobidová, MUDr. Olajcová, MUDr. Kamoďová), ako to je s fungovaním tejto ambulancie? Chodíte k jednému lekárovi alebo sa pri Vašich vyšetreniach objaví vždy iný gynekológ?
Ďakujem za Vaše skúsenosti. 🙂
Ja chodím k Blahutiakovej a som spokojná veľmi.
Každý rok Spraví preventivku všetkého čo sa dá.
Aj tehotná som bola u nej a v poriadku všetko.
Ja sa vyjadrim len ako funguje ta ordinácia na poliklinike kde je kazdy den iny lekar... Oni niektori robia vo viac ordinaciach a viac mestach, napr olajcova... Jeden den v bystrici, druhy den na sliaci, treti vo zvolene...molitoris asi robi uz uplne inde a len jeden den v tyzdni robi v zv... Vsetci maju sluzby aj v nemocnici aj pri pôrodoch... Takze preto je kazdy den iny lekar... Ak patríš k jednemu napr. Kobidovej, ktora robi len jeden, bude si ta objednávat len na ten jeden den v tyzdni.. Ini ta nevysetria... Ak by bol nejaky problem ona ta bud zavolá inde kde robi alebo dohodne... Ale nebude ta posuvat inemu lekarovi... V tomto je to dost nevyhoda... Tym padom, ze robia po jednom dni, furt je tam plno, nejdes sa tam dostat, terminy dopredu napisane na x tyzdnov... Ale ako vsetci su odbornici...
A samozrejme vsetci maju vela ludi, treba zisťovať ci ta vezmu
áno, toto som potrebovala vedieť, či je možné, že si pacientov posúvajú medzi sebou. pani dr. olajcová by mala robiť v rooseveltovej nemocnici a dr. molitoris má vlastnú ambulanciu v bb niekde v meste s pani manželkou pokiaľ viem.
skúsim si to teda obvolať, či je niečo voľné u niektorého lekára alebo nie, moźno sa niečo uvoľní časom, pokiaľ niekto odíde. 🙂
zaujímalo ma to z toho hľadiska, že by to mohlo byť plus v prípade pôrodu navštevovať ambulanciu na poliklinike. ďakujem za informácie 🙂
Ak si zo zvolena a napr by si chodila k olajcovej, ona by ta objednavala len vo stvrtky ako na kontroly tak aj na poradne... Ak by bol problem, objednala by ta v utorok kedy robi v nemocnici v zv - teda mimo na chirurgicky pavilon... A tak.. Olajcova ma aj detských pacientov takze ta je extremne vytazena... Ale teda odbornici su vsetci
Ahoj, ja chodím k MUDr. Fekiačovej, ambulanciu má pri malej stanici, chodí aj ku pôrodom, zastrešuje jej ambulanciu Gynpor Sliač a teda ja som veľmi spokojná. Prestúpila som ku nej od Häringa pretože pri ňom som druhý krát tehu byť nechcela a teda druhé tehu pri nej bolo super 🙂 robí si sama aj pásy aj všetko čiže nemusíš chodiť na polikliniky ani do nemocky tam už prídeš len rodiť ;)
Chodim k Olajcovej ona je užasna ale neberie nových pacientov 🙂