Gynekológ MUDr. Šimo

larisaa24
25. jún 2024

Ma niekto zle skúsenosti? Zanedbal mi 4cm cystu ktorú mi našli náhodou dva mesiace po pôrode pri operácii na čo mi povedal na kontrole že do 3 dni praskne. Nepraskla a ja som začala mať bolesti zmenila som gynekológa a uz sa to rieši. Ma niekto podobnú skúsenosť?

margarety
4. júl 2024

@larisaa24 Tych zlych skusenosti s nim je vela, ale kazda zla recenzia je prekryta dalsimi vymyslenymi pozitivnymi, ktore mu tam s velkou pravdepodobnostou pise jeho zena- sestricka. Ja som od nich zutekala dokonca ako tehotna. Aj v nemocnici mi povedali, ze od neho vela odchadza. Mne nerobil vysetrenie ktore mal, sestricka mi nevedela ani krv zobrat, nehovoriac o tom, ze bola velmi neprijemna a arogantna.

moolnarkaa
23. júl 2024

@margarety ja riešim aktuálne toto isté s nimi, môžem sa spýtať ku komu ste prestúpili ?

hariet
23. júl 2024

@moolnarkaa pisem ss

zon
17. sep 2024

Mne zanedbal myomy na maternici. Dlho má prehováral, aby som vydržala, že keď prídem do prechodu, myomy aj maternica sa stiahnu a už nikdy nebudem mať problémy. To je možno pravda, ale ja som skončila so 14-dnovym menzesom a ťažkou anémiou (ktorá ho vôbec nezaujímala). Okrem toho mi zle diagnostikoval fistulu. Jeho sestra (manželka) je katastrofa - falošná, klebetna, hra sa na diagnosticku (doslova odradza pacientky s komplikáciami od vyšetrenia zlahcovanim diagnózy). Kým ste bezproblemova pacientka (čo som ja roky bola), ktorá chodí len na preventívky a tehotenské kontroly, boli obidvaja akože ústretoví (nebola so mnou robota). Akonáhle som pred 50-kou začala mať problémy, ich správanie sa zvrtlo. Odišla som preč a absolútne neodporúčam tohto lekára.