Ma niekto zle skúsenosti? Zanedbal mi 4cm cystu ktorú mi našli náhodou dva mesiace po pôrode pri operácii na čo mi povedal na kontrole že do 3 dni praskne. Nepraskla a ja som začala mať bolesti zmenila som gynekológa a uz sa to rieši. Ma niekto podobnú skúsenosť?
@margarety ja riešim aktuálne toto isté s nimi, môžem sa spýtať ku komu ste prestúpili ?
@moolnarkaa pisem ss
Mne zanedbal myomy na maternici. Dlho má prehováral, aby som vydržala, že keď prídem do prechodu, myomy aj maternica sa stiahnu a už nikdy nebudem mať problémy. To je možno pravda, ale ja som skončila so 14-dnovym menzesom a ťažkou anémiou (ktorá ho vôbec nezaujímala). Okrem toho mi zle diagnostikoval fistulu. Jeho sestra (manželka) je katastrofa - falošná, klebetna, hra sa na diagnosticku (doslova odradza pacientky s komplikáciami od vyšetrenia zlahcovanim diagnózy). Kým ste bezproblemova pacientka (čo som ja roky bola), ktorá chodí len na preventívky a tehotenské kontroly, boli obidvaja akože ústretoví (nebola so mnou robota). Akonáhle som pred 50-kou začala mať problémy, ich správanie sa zvrtlo. Odišla som preč a absolútne neodporúčam tohto lekára.
@larisaa24 Tych zlych skusenosti s nim je vela, ale kazda zla recenzia je prekryta dalsimi vymyslenymi pozitivnymi, ktore mu tam s velkou pravdepodobnostou pise jeho zena- sestricka. Ja som od nich zutekala dokonca ako tehotna. Aj v nemocnici mi povedali, ze od neho vela odchadza. Mne nerobil vysetrenie ktore mal, sestricka mi nevedela ani krv zobrat, nehovoriac o tom, ze bola velmi neprijemna a arogantna.