Ahojte, chcela by som sa opýtať, či viete o niekom v ZV a okolí, kto sa venuje fyzioterapii detí - mám hypotonické dieťa, ktoré akoby ustalo vo vývine, má 8 mesiacov a doterajšia fyzioterapia nebola účinná a nevidím žiadny progres.
Viete niekoho prosím poradiť, aj v rámci štátnych aj neštátnych zariadení?
Tuto si neskusala
https://www.wecarecentrum.sk/fyzioterapia-deti/...
@xxemma nemame vojtovku, len nejake cviky a hranie sa a vobec to nepomaha, stratenych par mesiacov a to chodime k fyzio, ktora je chvalena vsetkymi v meste, co sa tyka deti. 😞
Neskusala som, to je bratislava ak dobre pozeram
Na toto je naj vojtovka aj ked teda je tam zo zaciatku kopec placu ale samozrejme cvicenie babatko neboli. Ano je to BA niekedy sa oplati aj dalej, ukazu cviky a budes cvicit doma a za 2t na kontrolu a ked tak ti pridaju dalsi cvik.
Mozmo aj v okoli najdes fyzio co robi vojtovku, u nas to napr rojia aj v nemocnici na rehabkach ale ja som si nasla vlastneho fyzio.
Netreba stracat cas a zacat co najskor. Na neuro vas pediater nepislal?
@xxemma na neuro sme boli a tam mi povedala neorologicka ze ma normotonus. 🤷🏼♀️
A fyzio pani Kucbelovu vo ZV ste vyskusali,nam velmi pomohla,syn mal oslabene brusko takze zacal kvoli tomu neskor stvorozkovat aj chodit.No teraz uz vsetko krasne dobehol,chodili sme k nej cca 6 mesiacov .Odporúčam ju vsetkymi desiatimi 👍
Parada, takze vsetko ok. A potom sa clovek ma spolahnut na odbornika.
Dobreho fyzio v tvojom okoli neviem poradit ale urcite to tak nenechaj a niekoho najdi.
drzim palce🍀
@cuca praveze sme boli u nej a chodime tam niekolko mesiacov a nic moc nejako. A to iste mi hovorili aj kamosky co k nej chodia, neavisle odo mna ze su nestastne, ze dieta nejde dopredu
Aha,no my sme s nou mali pozitivnu skusenost,ukazala nam ako spevnit syncekovi brusko a v priebehu dvoch tyzdnov stvornozkoval a chvilu na to sa postavil👍.Este ma napada fyzio baby v BB,na to som citala tiez dobre recenzie.
A fyzio p. Zigmundova v BB,na nu su dobre ohlasy
My sme chodili na polikliniku, kde nám to odporučila pediatrička. A veru progres nastal. Dcérka už robí všetko čo má.
@nikusa93 a na polikliniku kam, Zvolen? Budem sa pytat od pediatra na rehabilitacie/fyzio na polikliniku…ako casto ste tam chodili napr raz tyzdenne? A ako dlho?? Dakujem za info 🙂
Napíšte mi správu 😉
@nikusa93 pisala som 😊
Mne odporučili na poliklinike Zvolen p. Supukovú, už sme objednané
@fialkafialkovita dakujem, budme ich kontaktovat. 🙂
Skus napisat do skupiny Zvolen.
Vojtovka vam nepomohla?