Firma na upratanie domu

28. nov 2024

Mate s tym niekto skusenosti? Ide o to ze u nas doma je to jeden velky binec, potrebujem okna umyt pred vianocami, kupelky vydrhnut, atd atd a absulutne nic nestiham. Normalne rozmyslam, ze si objednam firmu, ci by mi nespravila velke upratanie pred Vianocami. Mate skusenosti/odporucanie?

martul
28. nov 2024

Alebo si daj inzerát a hľadaj pani na upratovanie. U mojej krstnej tak bola jedna mamička na materskej a parádne jej všetko vyupratovala.

tina1549
28. nov 2024

určite je veľa takých firiem a aj šikovných žien - záleží od lokality

thirstymonk
28. nov 2024

Tak určite, ešte že všetci sme z kryštalovej gule vyčitali, odkiaľ si, aby sme ti vedeli relevantne poradiť. Ale v pohode, asi ti nevadí firma, ktorá je 400km od teba ďaleko :D

svetlonos
28. nov 2024

@thirstymonk
hmmmm - ved píše pod skupinou Zvolen 🙃

ik70
28. nov 2024

@thirstymonk Veď tam má že Zvolen. Daj si okuliare.

thirstymonk
28. nov 2024

@ik70 Noo nemala ani to nebolo pod skupinou 🙂

biba_18
28. nov 2024

skús pozrieť na hlídačky - tak by si mohla niekoho nájsť ...

123kika1234
28. nov 2024

Ja mám pani na upratovanie, príde mi podľa potreby a teraz najbližšie jej dám okná spraviť 🙂

martul
28. nov 2024

@svetlonos
@ik70 naby oni to tam doplnili dodatočne, ja keď som jej písala, tiež to tam nebolo.

autor
28. nov 2024

@thirstymonk ty co tu teraz riesis?

oliviabb
28. nov 2024

Títo sú z okresu BR, myslim, že by im nevadilo ísť do Zvolena. Chodia kade tade. Podľa videí na fb upratujú poriadne.

aaadkaaa
28. nov 2024

Skus skor na Zvolen forum na fb, tiez sa tam da anonymne a urcite ti skor zo Zvolena ludia poradia ;) ja som kedysi uvazovala, ze by som si takto privyrabala, ale nejak som sa k tomu nedostala "profesionalne", tak len pribuznym som upratovala,mna to bavi🤣 takze mozno aj taketo panie zozenies a bude to lacnejsie ako od firmy.