Mate s tym niekto skusenosti? Ide o to ze u nas doma je to jeden velky binec, potrebujem okna umyt pred vianocami, kupelky vydrhnut, atd atd a absulutne nic nestiham. Normalne rozmyslam, ze si objednam firmu, ci by mi nespravila velke upratanie pred Vianocami. Mate skusenosti/odporucanie?
určite je veľa takých firiem a aj šikovných žien - záleží od lokality
Tak určite, ešte že všetci sme z kryštalovej gule vyčitali, odkiaľ si, aby sme ti vedeli relevantne poradiť. Ale v pohode, asi ti nevadí firma, ktorá je 400km od teba ďaleko :D
@thirstymonk
hmmmm - ved píše pod skupinou Zvolen 🙃
@thirstymonk Veď tam má že Zvolen. Daj si okuliare.
@ik70 Noo nemala ani to nebolo pod skupinou 🙂
skús pozrieť na hlídačky - tak by si mohla niekoho nájsť ...
Ja mám pani na upratovanie, príde mi podľa potreby a teraz najbližšie jej dám okná spraviť 🙂
@thirstymonk ty co tu teraz riesis?
Skus skor na Zvolen forum na fb, tiez sa tam da anonymne a urcite ti skor zo Zvolena ludia poradia ;) ja som kedysi uvazovala, ze by som si takto privyrabala, ale nejak som sa k tomu nedostala "profesionalne", tak len pribuznym som upratovala,mna to bavi🤣 takze mozno aj taketo panie zozenies a bude to lacnejsie ako od firmy.
Alebo si daj inzerát a hľadaj pani na upratovanie. U mojej krstnej tak bola jedna mamička na materskej a parádne jej všetko vyupratovala.