Dobrý gynekológ - Zvolen, Detva

stamik
3. jan 2023

Ahojte, chcela by som zmeniť gynekológa. Máte dobré skúsenosti s gynekológmi v okrese Zvolen/Detva? Hlavne čo sa týka plodnosti. Ďakujem.

janulka1351
3. jan 2023

@stamik ahoj a mozem sa spytat aky mas problem co sa tyka plodnosti a ku komu chodis teraz?
Ja som presla od Szedelyho zo ZV ku Schwarzovi do BB a je to rozdiel.
U Szedelyho som nemala otazky zodpovedane tak zrozumitelne ako u Schwarza.
A zase co sa tyka plodnosti tak ja navstevujem aj reprodukcne centrum. A ak nevynde este jedna zmrzlinka co tam mame tak idem aj z centra prec.
Ak sa chces viacej popytat tak kludne aj spravu napis 😉

stamik
autor
4. jan 2023

@janulka1351 ahoj, konkrétny problém ešte neviem snažíme sa 1 a pol roka.. chodím do LC ku Križovi a jediné vyšetrenie ktoré mi za 9 rokov spravil bola cytológia a kontrola prsníkov a vždy je všetko "v poriadku" aj napriek tomu, že mu vymenuvávam čo ma trápi (hormonálne problemy).. ohľadom plodnosti chcem za ním ísť tento mesiac, akurát čakám kým sa dostaví MS a po nej pôjdem. No už by som chcela mať aj nejaký záložný plán ak bude jeho reakcia rovnaká ako aj pri iných problémoch.

janulka1351
4. jan 2023

@stamik pisala som spravu

dominikahr
5. jan 2023

Ahoj no ja som tiež dlho hľadala takého dr. Ale verunenasla som tak ak budes mat to šťastie napis prosím. Chidiasom do bb do reprodukčného centra a katastrofa. Terz chodím do MT a to je 100 a jedno, veľký rozdiel. Len gynekológa by som aj ja potrebovala takého čo aj niečo chce riešiť.

janulka1351
5. jan 2023

@dominikahr ja som teraz presla do BB ku Schwarzovi a na zaklade odporucani a zatial si chvalim. Odporucany mi bol este Trška v BB alebo Fruhwald (pri nom ale nemam recenzie co sa tyka repro problemov ale ze vraj gynekolog je dobry). A v Detve ze si chvalia Stiefela ci tak nejak sa vola,ale ten je tam tusim len 2 dni v tyzdni.

neznama2015
15. nov 2023

@janulka1351 uz zial nebude robit stiefel co je skoda.

janulka1351
15. nov 2023

@neznama2015 hej a nevies prosim preco?

neznama2015
16. nov 2023

@janulka1351 vraj nema tolko pacientok a naklady isli hore a riaditelka zv nemocnice ma dlh ci co a on dal vypoved ide robit do RS

dominikahr
16. nov 2023

@neznama2015 a prosím ta ani namiesto neho nikto nepríde? Iný lekár alebo tak?

neznama2015
16. nov 2023

@dominikahr nie nik

neznama2015
16. nov 2023

Vsetke co sme chodili k nemu budeme pridelene na prijmovu ambulanciu Zvolen porodne 2 posch.