Ahojte, chcela by som zmeniť gynekológa. Máte dobré skúsenosti s gynekológmi v okrese Zvolen/Detva? Hlavne čo sa týka plodnosti. Ďakujem.
@janulka1351 ahoj, konkrétny problém ešte neviem snažíme sa 1 a pol roka.. chodím do LC ku Križovi a jediné vyšetrenie ktoré mi za 9 rokov spravil bola cytológia a kontrola prsníkov a vždy je všetko "v poriadku" aj napriek tomu, že mu vymenuvávam čo ma trápi (hormonálne problemy).. ohľadom plodnosti chcem za ním ísť tento mesiac, akurát čakám kým sa dostaví MS a po nej pôjdem. No už by som chcela mať aj nejaký záložný plán ak bude jeho reakcia rovnaká ako aj pri iných problémoch.
@stamik pisala som spravu
Ahoj no ja som tiež dlho hľadala takého dr. Ale verunenasla som tak ak budes mat to šťastie napis prosím. Chidiasom do bb do reprodukčného centra a katastrofa. Terz chodím do MT a to je 100 a jedno, veľký rozdiel. Len gynekológa by som aj ja potrebovala takého čo aj niečo chce riešiť.
@dominikahr ja som teraz presla do BB ku Schwarzovi a na zaklade odporucani a zatial si chvalim. Odporucany mi bol este Trška v BB alebo Fruhwald (pri nom ale nemam recenzie co sa tyka repro problemov ale ze vraj gynekolog je dobry). A v Detve ze si chvalia Stiefela ci tak nejak sa vola,ale ten je tam tusim len 2 dni v tyzdni.
@janulka1351 uz zial nebude robit stiefel co je skoda.
@neznama2015 hej a nevies prosim preco?
@janulka1351 vraj nema tolko pacientok a naklady isli hore a riaditelka zv nemocnice ma dlh ci co a on dal vypoved ide robit do RS
@neznama2015 a prosím ta ani namiesto neho nikto nepríde? Iný lekár alebo tak?
@dominikahr nie nik
Vsetke co sme chodili k nemu budeme pridelene na prijmovu ambulanciu Zvolen porodne 2 posch.
@stamik ahoj a mozem sa spytat aky mas problem co sa tyka plodnosti a ku komu chodis teraz?
Ja som presla od Szedelyho zo ZV ku Schwarzovi do BB a je to rozdiel.
U Szedelyho som nemala otazky zodpovedane tak zrozumitelne ako u Schwarza.
A zase co sa tyka plodnosti tak ja navstevujem aj reprodukcne centrum. A ak nevynde este jedna zmrzlinka co tam mame tak idem aj z centra prec.
Ak sa chces viacej popytat tak kludne aj spravu napis 😉