Ahojte, viete mi niekto poradit miesto na oddych v blizkosti ZM. Podmienka je aby sa tam dalo dostat autom a netreba daleko chodit. Nieake miesto hlavne na oddych v prirode a v sukromi( kde nechodi vela ludi). Proste len prist niekam a stravit tam popoludnie a hlavne oddychnut si...
Topolcianky, tu máš toho viac. Park, už spomenuté Zubre, Pstruhovy raj, Hrušov (tam by si si musela kúsok vyšliapať do kopca), Hostianske ...
toto som našla na nete.Ked už chceš klud a ticho a môžte tam aj opekať.Ohnisko je postavené pri rieke Zlatňanka, neďaleko železničného mostu smerom na bývalý Calex. Ak ste teda priamo z mesta, toto rozhodne mať ďaleko nebudete.S partiou sme tam chodievali často. Zážitkov bolo kopec, keďže sme tam urobili hrádzu, nejaké lavičky a hojdačku, z ktorej sme skákali do vody. Samozrejme je tam ticho a pokoj,“ tu je toho plno na okolí len ma v rýchlosti nenapadá všetko.Tu je to skôr lesy a turistika.Ešte v Zm sa dá isť aj pri splavy.Najlepšie je to až tam v zadu pri treťom kde už začínajú záhrady.Volakedy to pole tam aj automaticky zavlažovali tak sme sa tam chodili schladiť 🙂 plus sme tam chodili na lipu,bazu a černice
@liusa82 ahoj nevedela by si popisať konkretnejšie skadial sa tam ide?
@anetkabelanova tam som v živote nebola.To som našla iba na nete ako tipy a zkopírovala sem.Jedine dole pri železnci na sídlisku sa ludí možno popýtať a oni už nasmerujú.Alebo s skús opýtať na fb v skupine info zlaté moravce na trasu
@clavicula Zubria zvernica? Treba síce ísť kúsok lesom od parkoviska, ale je to len pár sto metrov. O 14:00 je kŕmenie zubrov, vtedy prídu a dajú sa vidieť.