Zubár v Žiline

dahu1983
11. máj 2023

Ahojte maminky,poradíte detského zubára v ziline ,resp.normalneho co ma dobrý vzťah k deťom? Boli sme v dentone ale tam mi to pride príšerne drahé....ďakujem,to už taký že zazmluvneny vôbec nie je?

ameema
11. máj 2023

@dahu1983 draho ale kvalitne blancdental 👌🏻 stojí to za všetky peniažky

bublinka28
12. máj 2023

@dahu1983 blanc je najdrahsi,my ideme na odporucanie do medhouse tak dufam ze to bude ok

evkakorcek
12. máj 2023

@bublinka28 chodíme do MedHouse. Uuuuuplne odporucam. Môj syn je asperger a môže to byť náročné s ním niekedy. Ale majú veľmi dobrý vzťah k detičkam. Odporuuucam 100%

nadazdi
12. máj 2023

Dentoma začala spolupracovať s poisťovňami od tohto mesiaca 🙂 platila som 50€ za obe deti a to mi ešte aj budú vracať, takže neviem o akej dentome sa bavíme? Kedy ste tam boli naposledy? Chodí sa s deťmi 3x do roka, už v decembri mi vraveli že vybavujú zazmluvnenie 🙂 a to sa aj stalo..

nadazdi
12. máj 2023

Pridávam sem aj nový cenník, nemala som platiť nič, ale mám dôveru a musela som platiť nakoniec po 25€ nech si ich uplatnim cez aplikáciu, pri ďalšej už platiť vraj nebudem, uvidíme.. prvá suma je čo platí ZP a druha čo sa dopláca..

dahu1983
autor
14. máj 2023

@nadazdi áno, viem o tomto cenníku,bola som tam pred týždňom, napriek tomu ,že som na recepcii vravela ze mame VšZP za syna 3 r.som platila 50 eur,dentoma je v ziline jedna,a o tej hovorím...

nadazdi
15. máj 2023

@dahu1983 nič lacnejšie určite nie je.. mozte vyskúšať spádového, ja teda okrem pravidelnej prevencie neriešim iné úkony

zuzuula
18. máj 2023

@dahu1983 boli sme včera so synom a podľa toho čo hovorila na recepcii tak VŠZP ešte nemajú zmluvu iba dôvera a union tiež sme dôvera a platili sme 25€ za prvý krát nabudúce už platiť nebudeme objednali nás o 2 mesiace. Ono asi všade si zaplatíte my sme do dentomy prešli celá rodina naozaj ten prístup ke úžasný a dcéra chodí aj do blanc dental na strojček tam sú tiež super