Zubár v Žiline

peta00
29. sep 2022

Dobrý večer baby mám panický strach zo zubárov vedeli by ste mi nejakého dobrého odporučiť v Žiline?Mám zlomené 2 zuby a 3 mám už iba korene veľmi túžim si to dať urobiť ale veľmi sa bojím.

viktoria245
30. sep 2022

@peta00 mudr.Kristina Novakova.Velminmiky, ludsky a lasksvy pristup.Ale robiniba ako sukromnik, nie na poistovnu, vybavenie ma tip top..cize aj polokorunky..kotunky si vyraba hned na mieste.Ponuksju sj dent.hygienu priamo u nich Sifoi na Moyzesovej ulici.Ja som msla predtym.ststnu zubarku..tak minznicila xuby🙄🙄🙄U dr.Novakovej som ja aj manzel..kamoska s muzom k nej presli a aj jej mamina, maximalne sme spokojni.😊

lamara55
30. sep 2022

@peta00 keď si dáte pichnúť injekciu tak nič necítite. Tiež som mala panický strach, neurologička mi kedysi predpísala lieky na ukľudnenie. 3 roky som nebola u zubára. Ale upratala som si to v hlave, vždy si dala pichnúť injekciu a dalo sa to vydržať. Zubárku mám veľmi milú, na Oravskej ceste, má z boku vchod v súkromnej škole. Robí precízne, rýchlo vyvrtá a pri injekcií to ani necítiť.

evkaap
1. máj 2023

@peta00 ahoj, prosím ta nasla si uz zubara

janka_stef
16. jan 2024

Ahojte, za mna jendoznacne BLANC. Spravene mám teras vsetko na 1, nic ma neboli.. už len hygiena a bielenie za odmenu 🙂)