Baby prosím chcem malého zobrať k zubárovi, môj také malé deti neberie viete mi niekoho odporučiť?
@hviezda1603 nám zubárka tiež povedala, že ju zoberie až keď bude v škôlke a ak by dovtedy mala kaz alebo niečo, tak jedine cez VUC zistiť ku komu patrí a ísť tam.
@zorkahorka nemá praveze žiadny, ma 8 zúbkov a chcem aby si zvykal a presne ako píšeš aj to ze sa hovorí od 1 zubu ísť k zubárovi tak teraz neviem 🙈😊
@hviezda1603 ja by som este pockala, nesil to, mate cas, o nic nepride. So starsim som bola ako 5rocnym,v mojom okoli boli deti prvykrat u zubarky este neskor
Ďakujem baby, tak teda ešte počkám je to moje prvé dieťa a nevedela som čo a ako. 😊
@hviezda1603 ja som bola s dcérkou v Dentome keď mala 1,5 roka ale vraj už deti neberú 🤷🏻♀️ ale nechcela ani ústa otvoriť. Treba poriadne čistiť zúbky, kúpili sme knižku teším sa k zubárovi 😀 aj také zrkadielko, rozprávala som jej o tom, čo sa bude diať, teraz má 2,5 roka a boli sme minulý týždeň na prehliadke, pekne spolupracovala, ešte dr podávala nástroje 😂 Podľa mňa to dieťa to najskôr musí chápať.
A ma nejaky problem so zubami,ze chces ist? Ja viem, ze sa odpiruca ist s prvym zubom, ale moja zubarka mi povedala,,ze s tak malym dietatom je to este zbytocne, ak nevie spolupracovat. S mladsim som bola nedavno, na jesen bude mat 3 anic nezmeskal