Ahojte, dobre zlatnictvo/zlatník v Žiline kde opravujú šperky? Máte niektora skúsenosť so zlatnictvom Opal na Národnej?
Písala som v predchádzajúcej správe že ja zlatku neodporúčam, kvalitovo šla posledné roky veľmi dole.
Zlatníctvo Júlia Chabadova, sídli na Radlinského 1, v paneláku. Dávala som opravovať zapínanie retiazky. Rýchlosť aj cena výborne, v meste by som platila o dosť viac.
V Žiline som bola opravovať v dvoch zlatnictvach ale 0bodov za mna ale ak nemáš ďaleko tak v Bytči je jedno fakt ze super ☺️
Dobrý deň, ani ja Zlatku určite neodporúčam. Dali sme si robiť obrúčky z vlastného zlata a vôbec nie sme spokojní, moja váži viac ako manželova a pritom je oveľa menšia a bez kamienkov, divne, váhu nedajú na bloku, napíšu len ze obrúčky a to je celé. Veľké sklamanie.
@petrastrbanikova prosim ako sa vola?🫶
@jankajanka13 ono je hned na namesti vedla masiarstva zlatnictvo peter mician ☺️velmi zlaty pan☺️a vzdy som tam bola velmi spokojna z ich pracou aj pristupom
@petrastrbanikova dakujem velmi pekne🩷🫶
Ja mám skúsenosť len so zlatkou v Trnovom je aj na FB, výborný aj cenovo dostupný.