ŽILPO - výber žlčníka MUDr. Zelník

petra_dvojicky
24. nov 2022

Ahojte môžem poprosiť recenzie na túto kliniku plus na pána doktora. Jedna sa o výber žlčníka. Ďakujem veľmi pekne 😉

deti95060810
24. nov 2022

klinika úplne OK. Pána doktora nepoznám. Mne tam robili operáciu žily na nohe.

273
24. nov 2022

@petra_dvojicky jeden známy bol zo žlčníkom v Zilpe nedávno a nebol spokojný, keďže mu tam ešte čosi pokašľali a on skončil nakoniec aj tak v nemocnici kde ho najskôr týždeň dávali dokopy, povedal, že na takúto operáciu by tam už nešiel ale konkrétneho lekára neviem akého mal

daniela1911
24. nov 2022

@petra_dvojicky
ahoj, mne vyberali žlčnik presne pred rokom v Žilpe, dr. Baštek. Ale bola som veľmi spokojná, prístup, plánovanie, kontroly potom a pod. Dokašlať sa niečo môže aj v nemocnici za prvé, a za druhé, ak si mal akúkoľvek kontraindikaciu proti laparoskopickemu výberu, v Žilpe ta rovno otočili na konzultácii smer nemocnica.
Ak chceš napíš správu.

273
24. nov 2022

@daniela1911 kontroly robia aj v nemocnici plánovane, teda neviem či len ja som tak mala ale bola som tam po operácii asi 4 krát na kontrolu a úplne super, ako je pravda, že väčšinu tam človek stretne iného lekára ale sú veľmi milý všetci, vypočujú si človeka a sestričky ešte aj povtipkuju osobná skúsenosť, ja by som nemenila ten deň čo tam človek ušetrí je fakt úplne jedno či príde deň pred alebo v deň keď ho majú operovať a taktiež na druhý po operácii ide človek domov aj v nemocnici a konkrétne v Žiline je úžasný primár, ktorý to oddelenie dostáva medzi celoslovenskú špičku čiže za mňa tie peniaze čo človek za to dá v Zilpe, si môže v nemocnici zaplatiť nadštandard ale tak byť na izbe sám sa dá aj bez nadstandardu, stačí byť milý a lekári pre Vás urobia maximum

petra_dvojicky
autor
24. nov 2022

@273
@273 môžem poprosiť meno primára? Ďakujem

daniela1911
24. nov 2022

@273 jasne, že odborníci sú na viacerých miestach. Ja som napísala skúsenosť so zilpom, ty pis svoju skúsenosť z nemocnice pre autorku 🙂
A k tomu plateniu. V Žilpe sa platilo 10€ za interne vyšetrenie (objednali sami) a 100€ za noc (prespanie, to nepreplácala poisťovňa). Vykon platí ZP. Čiže nehovorím ani o žiadnych peniazoch…

273
24. nov 2022

@daniela1911 áno možno minulý rok boli také ceny keď som sa ja informovala tam na jar tak to bolo už drahšie okolo 250€ by to vychádzalo keď to mama zisťovala keďže rodičia rozmýšľali či vyberieme lekára a nadštandard v nemocnici alebo súkromne do Zilpa, nakoniec som sa rozhodla pre nemocnicu hlavne skrz to, že som už tých lekárov ako tak poznala a mala som určitých pri ktorých som vedela, že pôsobia na mňa upokojujúco a mám už ku ním dôveru a nakoniec sme nič nezajednavali a spýtala som sa lekára na samostatnú izbu a on, že jasné niečo nájdu že nemusím platiť nadštandard zbytočne

273
24. nov 2022

@petra_dvojicky Juraj Váňa je v nemocnici primár na chirurgii, na pohľad nepôsobí nejako sympaticky ale opak je pravdou ja som s ním veľa komunikovala hlavne počas hospitalizácie a je veľmi ochotný a milý a rovnako takých super lekárov tam má až na pár výnimiek

petra_dvojicky
autor
24. nov 2022

@273 ano volala som dnes priamo s nim. Pôjdem nakoniec k nemu. Ďakujem veľmi pekne za radu a ochotu. Verím že všetko bude v poriadku. Prosím ta a Vaňa ta aj priamo operoval? Alebo teda maminu?

273
24. nov 2022

@petra_dvojicky nie mňa operoval v júli tohto roku doktor Vincze a som spokojná a mamu v 2019 neviem kto operoval ona to nemá v papieroch ale taktiež je spokojná a nemá vôbec problémy
My sme doma v lete riešili, či Zilpo alebo radšej vybrať operatera a nadštandard v nemocnici, keďže zohravalo tam viac okolností, ktoré nakoniec aj tak mi nevyšli nakoniec som sa rozhodla pre nemocnicu a rodičia čo chceli lekára vybaviť tak akurát bol na dovolenke tak sme to nechali na náhodu a dobre to dopadlo som skoro 5 mesiacov od operácie, diétu ja osobne som týždeň a pol po operácii dodržiavala a nebolo tomu ešte 3 týždne ani keď sa mi ženil brat a na jeho svadbe som zjedla všetko a dokonca aj alkohol ktorý je najväčším problémom som pila a dosť veľa a nemám žiadne ťažkosti takže sťažovať si fakt nemôžem

petra_dvojicky
autor
24. nov 2022

@273 to je teda super že nemáte ťažkosti. V Zilpo je teraz okolo 260€ poplatok. To ti dám nadštandard alebo 1ty izbu v nemocnici. Ale hlavne ak by náhodou niečo som predsa v nemocnici. Môžem sa ešte spýtať ako dlho ste boli v nemocici a aká bola rekonvalescencia po zákroku?

273
24. nov 2022

@petra_dvojicky áno toto bol tiež pre mňa dôvod a aj rodičia viac menej, že keby niečo sa stane predsa je to nemocnica a pracovisko kde majú skúsenosti, mamina bola v 2019 dokopy 4 dní (jeden prišla, ďalší ju robili a bola na JiS, potom deň na normálnej izbe a na 4den šla domov), ja som v lete bola 3 dni v nemocnici (jeden deň som prišla, dalsi ma robili ďalší som šla domov) ale mňa sa chceli už zbaviť určite, keďže som dosť tvrdohlavá a ako prispôsobiť sa určitému systému je pre mňa občas nepohodlné, a teda spolupracovať pokiaľ na mňa človek nepôsobí empaticky, príjemne a milo je pre mňa náročné, keďže od malička mám traumu z lekárov a takýto istý pocit som mala z ošetrujúcej lekárky keďže prvý dojem bol veľmi nepríjemný pre mňa a trochu som tam urobila si poriadok ale to ak tak súkromne do správy

petra_dvojicky
autor
24. nov 2022

@273 ak vás môžem poprosiť o správu teda. Ďakujem. Mám totiž aj j veľký strach.