ŽILPO - skúsenosti s operáciou žlčníka

lanikola
17. nov 2022

Ahojte, chcela by som sa opytat ci ma niekto skusenosti s operaciou zlcnika(zlcnikove kamene) v Zilpe. Aka tam je cena za zakrok a ako dlho sa caka na termin operacie. Dakujem

273
18. nov 2022

@lanikola nemám priamo skúsenosti s operáciou v Zilpe ale keď som sa o to zaujímala tak to vychádzalo okolo 200€ a čakacia doba podobná ako v nemocnici, čiže som sa rozhodla pre nemocnicu a neľutujem lebo ísť so žlčníkom na jednodňovú chirurgiu ako robia v Zilpe je podľa mňa odvaha, za mňa jednoznačne nemocnica a vždy sa tam dá s lekármi dohodnúť aj na termíne, na všetkom bola som tam 3 dni jeden deň som prišla, ďalší deň ma robili a tretí deň som šla domov čiže ako podľa mňa lepšie ako ísť na jednodňovú keďže ako robí sa to laparoskopicky, ale úprimne deň po operácii som bola rada, že existujem 😅 a doma som preistotu ešte dva dni skoro celé prespala od tej únavy alebo čoho keďže ako ja mám vysoký prah bolesti čiže tie som nejako už nevnímala ale najhorší deň bol v ten deň operácie

lanikola
autor
18. nov 2022

@273 dakujem za info, aka bola cakacia doba cca v nemocnici?

273
19. nov 2022

@lanikola 3 mesiace v Zilpe to vychádzalo tiež tak na 3-4 mesiace ale ako v nemocnici veľmi šikovných lekárov a primár dostáva dané oddelenie na špičkovú úroveň medzi najlepšie na Slovensku

limetka713
19. nov 2022

@lanikola ahoj, bola som v zilpe, ale davnejsie, v r.
2016. V den ked prides ta operuju,stravis tam noc a na druhy den ak je vsetko ok ides domov. Vola sa to "jednodnova" ale noc tam stravis, teda v podstate 24 h si tam isto.

lanikola
autor
20. nov 2022

@limetka713 dakujem, ano to som citala ze cez noc tam budem takze to je skoro rovnake ako v nemocncici s tym ze “usetrim” doma 🙂den pred operaciou co by som bola v nemocici. A s pristupom dr aj operaciou si bola spokojna?

limetka713
20. nov 2022

@lanikola ano, velmi spokojna.. aj s lekarmi aj so sestrickami. Akurat to viac bolelo ako napr.sekcia..