Prosím vás z ktorého nástupištia v Žiline chodi leo expres do Prahy? Ide mi o to že na stanicu pridem len tak tak a neviem či budem mat cas pozerat odkiaľ ide :(
Teraz ked je cela stanica v rekonstrukcii, tazko niekto vie kde ho pristavia
@ameema neni to tam a písala som aj na infolinku leo expresu tam mi odpísali že oni take informácie nedávajú
Keďže je stanica v rekonštrukcii, dozvieš sa to až tam. Podľa toho ako sa podarí vyprevadiť vlaky predtým (koľko meškajú a podobne). Dopredu sa to v tejto situacii nedozvieš, pretože okrem prerábky závisí všetko aj od napadaného snehu, ktorý robí veľké problémy a vlaky proste stoja a čakajú "na poradie".
Infolinka Leo expres naozaj nemôže vedieť,že na ktorú koľaj (nástupište)ho v Žiline dajú.V Žiline je momentálne problém kvôli modernizácií, zväčša stojí pri druhom nástupišti,ale vzhľadom na dopravnú situáciu a na počasie,stačí,aby jeden vlak pomeskal a už dajú vlak tam,kde majú voľné
Po prve, stanicu prerabaju, je to tam velmi obmedzene a vela vlakov meska.
Po druhe, ked pride akykolvek vlak, lasia vsetky nadchadzajuce spoje.
Po tretie, podla vsetkeho su asi este stale pracovnici na kolajisku, ktori presmerovavaju ludi a tych sa mozes spytat.
A po stvrte, tabula s odchodmi vlakov je nie len vnutri v budove stanice, ale aj v podchode.
@luscious nie
No vzhľadom na situáciu je v prevádzke len nástupište 1 a 2 takže nemáš moc čo pokaziť ;) (nerátam 5,6 a spol lebo to sú len regionálne osobaky) … takže stačí prísť na stanicu alebo do podchodu a zdvihnúť hlavu aj tam aj tam sú veľké svetelne tabule s najbližšími odjazdmi a bude to buď 1 alebo 2 😅🤷♀️
@julie19 to je v aplikácii? Presne take som hľadala
A nakoniec som stihla len tak tak, išiel z dvojky. Dakujem vám
Nie, to som našla na webe ŽSR … niekde v menu mali niečo ako “info tabule” alebo tak nejak a tam si si navodila stanicu hociktorú na Slovensku 🙂
Kuknite na internete, tam by to mali písať