Prosim vas neviete ako sa da objednat na vysetrenie ciev v Žilpe. Som z čadce a neviem sa nejako dopatrat ako to tam funguje , dakujem
@janka_lolo dakujem a do nemocnice ma zoberu aj ked som z cadce ? Mam vymenny listok , a plati sa nieco?
@katjaa neplatí sa nič a mali by zobrať bez problémov dnes to už nie je riešené na okresy môžes za lekárom cestovať po celom Slovensku a ja dr. Vinczeho môžem len odporučiť, v lete nám dcéru operoval na chirurgii so žlčníkom a hrozne milý bol a taký ústretový aj k dcére, ako mladému človekovi čo sa bolí lekárov a v jeseni zasa súkromne bola uňho v ambulancii s cievami nevesta na vyšetrení a tiež bola spokojná ale jej viac vyhovovalo ísť súkromne aj keď si to platila
keď tak pán doktor Vincze má aj svoju súkromnú ambulanciu, kde sa platí
https://medicinsko-cievnecentrum.sk/
@janka_lolo dakujem skusim mu zavolat, dlho sa caka na vysetrenie?
@janka_lolo a este ked budem volat ma sa priamo k nemu pytat na tu stredu ano?
@katjaa v nemocnici neviem koľko sa čaká tam som nebola ja nikdy ani nepoznám nikoho kto by tam na cievnom bol, keďže nám tento doktor náhodne dcéru na chirurgii operoval ale to bol žlčník "iba"
a ja by som sa kľudne aj po telefóne spýtala či by bolo možné sa objednať ku nemu rovno
ale súkromne nevesta dlho nečakala myslím do týždňa či ako mala termín ale platila 50€ ale ona mala preventívne iba keďže ju nová obvodná ku ktorej po svadbe prestúpila na základe rodinnej anamnézy poslala
@janka_lolo dakujem
@katjaa v Žilpe netuším ale v nemocnici telefonicky a ordinujú tam tieto dni
Streda Ambulancia cievnej chirurgie 0700 – 1230 1230 – 1300 1300 – 1530 MUDr. Oto Vincze
Štvrtok Ambulancia cievnej chirurgie 0700 – 1230 1230 – 1300 1300 – 1530 MUDr. Ondrej Kováč
Ambulancia cievnej chirurgie
041 5110 275
Sídlo ambulancie: Areál FNsP Žilina (objekt H, poliklinika, 4. poschodie)