Učí vaše dieťa na SOŠ Stavebná Vladimír Fuljer?

13. dec 2023

Prosím, ak vám niečo vraví toto meno, učí, alebo učil vaše dieťa tento učiteľ, aké s ním má skúsenosti? Pýtam sa, lebo chcem objektívne informácie od viacerých ľudí. Ďakujem

hortenziaj
13. dec 2023

On učí po školách v za náboženstvo nie?

autor
13. dec 2023

@hortenziaj áno, aj náboženstvo, teda možno aj na inej škole ako na stavebnej.

deti95060810
13. dec 2023

napíš do skupiny žilina - ale do metskej skupiny. - samozrejme tam nemôžeš byť ako anonym.
a pozor čo napíšeš - ochrana osobných údajov, takže neviem či bude niekto tu na neho nadávať...

hortenziaj
13. dec 2023

Odhlas dieťa z náboženstva, daj na etiku a máš po probléme s nim.

autor
13. dec 2023

@hortenziaj skôr som chcela vedieť, či je taky, ako mi vraví dieťa. Overiť si informácie.

Ak, tak sa mi tu len napíšte, že vám mam napísať správu a napíšem súkromne. V prípade, že máte nejaké informácie. Ďakujem.

alickapusinka
13. dec 2023

TY tu menuješ cudzích ľudi. Tebe by sa páčilo keby sa tu niekto o tebe pýtal. A asi je aj GDPR či nevieš čo to je.

aliaray1
13. dec 2023

Ahoj, bezne sa tu ludia pytaju na skusenosti s konkretnymi lekarmi kde uvadzaju ich cele mena.

Spytat sa na skusenosti s uvedenim mena konkretneho pedagoga nie je nic zle ani trestne. Odpisat ti vedia aj do sukromnej spravy, aby sa pripadne vyhli napr. T.č. ohovarania. Kedze tu takmer vsetci mame nick, prezyvku, asi len potazmo by ktosi vypatral "pachatela" ohovarania.

Pre vsetkych samozvanych GDPR expertov: prosim neprekracujte ramec svojej odbornosti a praxe, lebo v ociach ludi ktori sa skutocne vyznaju, maju prax, vzdelanie, certifikaty atd. v oblasti informacnej bezpecnosti vyvolavate akurat tak pocit bezmocnosti, beznadeje a uzkosti.

Mate urcite ine kvality a skusenosti cenne pre toto forum, bolo by fajn ich usmernit tam.
Dik

miskakyska
28. dec 2023

..áno...syna učil minulý a predminulý rok,ak chceš napíš ip.. tento rok náboženstvo nemajú, ináč by som syna už k nemu nedala