Ahojte ženy, neviete mi odporučiť niekoho na tetovanie obočia aby vyzeralo prirodzene? Niekoho naozaj dobrého, chcem si aj priplatiť len nech to stojí za to. ☺️
@veronikaskorvanek toto sa ti zdá prirodzené...?
@veva1995 určite ku komorovskemu sa oplatí vycestovať. On len hodinu zameriava a je fakt šikovný. Aj ségre robil čo má 3 chlpy na obocku.
@lucindav lutisanova ťa robí skôr už školenia
A jurisova nechce hoc komu robiť ak má staré robené.
@veronikaskorvanek tá má teda hroznú prácu to ako za komunistov robené 🤦 keď boli tie ceruzky na obočie. A stojí to teda dosť taká robota. A to nehovorím že niekomu to ide do modrá Alebo do červená pótom
@lucindav a mám dojem, že práve Michaela si da obocie urobit len v Incanto arte - naucila ju to 😀
@becy Ono je to krásne, testne po, nasvietené pod tou lampou na fotku. Nepáčilo sa mi, ako mi dorobila chĺpky a nechcela to upraviť na korekcii. Ešte sa tvárila urazene. Ľudia, ktorí nevedia, že som bola na phishadingu sa ma pýtajú, či mám tetované obočie. Takže aj to svedčí o tom, že to nevyzerá prirodzene. A mám ho po necelom polroku akoby neostré a rozpité, ľutujem, že som nepočkala a nešla radšej do Púchova k Michaele, ale tá je vybookovaná tak na rok dopredu.
@anonymnedaku dosť zlá foto. Skús novú.
@anonymnedaku určite je potrebné urobiť tvár začiatku obočia viď foto. LEbo máš blízko obočie. Ten bod A
@veva1995 v Martine https://www.obocie.sk/
veľmi šikovná a milá žienka
@bykaterina neskor. som busy. az zajtra
@veva1995 Salón Dione je top