Tetovanie obočia v Žiline

veva1995
22. feb 2022

Ahojte ženy, neviete mi odporučiť niekoho na tetovanie obočia aby vyzeralo prirodzene? Niekoho naozaj dobrého, chcem si aj priplatiť len nech to stojí za to. ☺️

veronikaskorvanek
22. feb 2022

@veva1995 Salón Dione je top

andreakotesova
22. feb 2022

Určite Incanto arte

andreakotesova
22. feb 2022

@veronikaskorvanek toto sa ti zdá prirodzené...?

janinque
22. feb 2022

@veva1995 ja som bola u Michala Komorovskeho v Dubnici. V ZA som nenasla nikoho. Michal je super, urcite sa mi oplatilo cestovat. Odporucila som ho aj sesternici, ta bola tiez velmi spokojna.

lucindav
22. feb 2022

@veva1995 v novej dubnici aj Lenka Lutišan alebo v Púchove Michaela Jurišova.

becy
22. feb 2022

@veva1995 phishading erika lucanova

bykaterina
22. feb 2022

@veva1995 určite ku komorovskemu sa oplatí vycestovať. On len hodinu zameriava a je fakt šikovný. Aj ségre robil čo má 3 chlpy na obocku.
@lucindav lutisanova ťa robí skôr už školenia
A jurisova nechce hoc komu robiť ak má staré robené.

@veronikaskorvanek tá má teda hroznú prácu to ako za komunistov robené 🤦 keď boli tie ceruzky na obočie. A stojí to teda dosť taká robota. A to nehovorím že niekomu to ide do modrá Alebo do červená pótom

andreakotesova
22. feb 2022

@lucindav a mám dojem, že práve Michaela si da obocie urobit len v Incanto arte - naucila ju to 😀

slaste
8. aug 2022

@becy Ja som bola u nej a nie som veľmi spokojná.

becy
8. aug 2022

@slaste naozaj,tak ti ma mrzí...mne sa pací jej práca ja som ešte nenabrala odvahu,ale baby co ho majú od Eriky majú ho krásne...co ti ho zle spravila?

slaste
9. aug 2022

@becy Ono je to krásne, testne po, nasvietené pod tou lampou na fotku. Nepáčilo sa mi, ako mi dorobila chĺpky a nechcela to upraviť na korekcii. Ešte sa tvárila urazene. Ľudia, ktorí nevedia, že som bola na phishadingu sa ma pýtajú, či mám tetované obočie. Takže aj to svedčí o tom, že to nevyzerá prirodzene. A mám ho po necelom polroku akoby neostré a rozpité, ľutujem, že som nepočkala a nešla radšej do Púchova k Michaele, ale tá je vybookovaná tak na rok dopredu.

anonymnedaku
23. sep 2023

ako sa vam paci obocie?

bykaterina
23. sep 2023

@anonymnedaku dosť zlá foto. Skús novú.

bykaterina
23. sep 2023

@anonymnedaku určite je potrebné urobiť tvár začiatku obočia viď foto. LEbo máš blízko obočie. Ten bod A

iwka1984
23. sep 2023

@veva1995 v Martine https://www.obocie.sk/
veľmi šikovná a milá žienka

anonymnedaku
23. sep 2023

@bykaterina neskor. som busy. az zajtra