Dobrý deň, po pozitívnom samoteste som dcéru registrovala včera cez korona.gov. príznaky má. Doteraz mi prišla sms len o registrácii, ale nie o teste? Kedy mám čakať sms termine testu?
teraz je plno ľudí, čo čaká na termín, môže to trvať 1- dni...a záleží aj od toho, kedy bol kontakt s niekým.
ked som v jeden den registrovala aj seba a aj deti tak mne prsiel termin hned, Detom to trvalo 48 hodin, tak aj jeho spoluziakom. Neviem ci to nebude tym ze oni nemaju este vytvoreny prideleny covid pass - to cislo
@gejbrel po pozitívnom samoteste.
Fuha to je dosť dlho, lebo od toho závisí či sa zavrie trieda
Mne po troch pozitívnych testoch prišiel na pcr do troch minút. Mužovi na piaty deň odkedy si doma robil test
Ak som sa nevyjadrila presne tak dcéra má pozitívny samotest 😅 a aj má príznaky a od toho závisí či sa zavrie trieda, tak dúfam, že to príde čím skôr
Tak či tak sú doma… ak bude pozitívna pôjdu na test spoluziaci
Treba ísť na AG test na MOM a budu môcť triedu zatvoriť.
@andreakotesova ale škola po pozitívnom teste zo školy vyžaduje pcr test nie z momky
Dcera mi vysla v nedeľu pozitívna sa samotestom a triedny ma poprosil, keby sme bezali do MOM na AG test oficiálny, aby mohli zatvoriť triedu už od pondelka.
@gejbrel stačí OFICIALNY AG test. Výsledok ti príde z NCZI.
@andreakotesova Nás vyslovene hnali na pcr testy
@gejbrel dcera vysledok PCR testu mala v utorok v noci, takže 2 dni by chodili do školy ostatné deti... ale v triede ich nakoniec vyšlo viac pozitivnych, bol to "plodny" víkend.
@gejbrel do ktorej školy chodi?
@andreakotesova na jarnú
@gejbrel naša na Martinsku. Pozeraj to v červenom:
@gejbrel není sú doma, pretože pokiaľ je iba samotest pozitívny tak spolužiaci sú v škole,.preto učiteľka chce aby išla dcéra na pcr
@andreakotesova to som sa pýtala a ževraj teraz už iba pcr
Ved nech ide na ten AG test do MOM.
@andreakotesova áno vidím už. Nás hnali ako zdute kozy na pcr.
To ťažko, lebo toto je najnovšia priloha na MŠSR.
Ja som takto syna registrovala minulý týždeň, tiež mal pozitívny AG test (tiež sme zo ZA), a objednali ho hneď na druhý deň. Termín nám prišiel cca do 2 hodín od zadania požiadavky.
@gejbrel predtým to týmto nebolo podmienené, zatvárali triedu hneď, no toto je najnovsi/upraveny skolsky semafor.
Áno, treba pcr, ak vyjdú výsledky pcr cez vikend, triedu pravdepodobne áno nezatvoria. Ag test ti veľmi tiež v tomto nepomôže.
Inak ja mám doma 6 pozitivnych testov, po prvom som šla na Ag a ten negatívny. Tak som pre istotou urobila doma dve rôzne značky zase, či môžem ist k dr. A tie tiež pozitívne. Další deň rovnako. A ‘’oficiálny ag” negatívny. Syna mám doma, chcel muž naňho ocr, keďže s nim budeme doma dlhšie, lebo už aj on ma príznaky, nedá sa. Musím čakať ma výsledok pcr a až keď ten bude pozitívny, môžeme žiadať. Ja som sa na pcr registrovala v pondelok, termín prišiel po 2.5dni
@liligreg zvláštne... každá škola si to teda vysvetľuje inak... naša ide podla najnovsieho školského semaforu.
Do 5 dni. Mužovi prišiel na 5 deň a na 7 deň test