Ahoj. Prosím o radu. Kde urobiť svadbu pre zhruba 30/40ludi. Dáky kameraman prípadne kameraman fotograf v jednom a dáky dídžej. Poradíte?ďakujem
@crazy_cat_lady ďakujem za odpoveď a ako ste boli spokojný stou vílou nečas koľko ste tam zhruba nechali peňazí a koľko ľudí a kameraman boli ste spokojný koľko berie a dáky kontakt ak ešte máte naň ďakujem
@majka2 spokojnosť nadovšetko 🙂 vedia v podstate asi takmer vsetko zabezpecit sami - vyzdobu/kvety/zasadaci poriadok/candy bar atd atd.. my sme mali cca 40 ludi a vyslo nas to okolo 5000 eur - cize prenajom miestnosti, sedenie/nastrtie/zasadci poriadok - tabula/vytlacene menu/candy bar/jedlo/nealko.. a neviem co vsetko este v tom bolo, snad som na nic podstatne nezabudla. foto/video kontakt - https://www.facebook.com/fotomatokosikmartin/
@crazy_cat_lady takže nealko sa nedalo doniesť svoje.a koláče sa dajú? Fakt ďakujem za odpovede no je to riadne drahé veru tie svadby
@majka2 daju sa doniest kolace, aj vlastny alkohol - tam bolo korkovne myslim 8eur/osoba a myslim, ze aj nealko sa dalo 🙂 najlepsie im napisat a dohodnut sa, hlavne si najst termin - lebo su dost vybookovani a potom uz s nimi poriesite zvysne veci 🙂
@gabika128 to je tiez pekny priestor, hoci mne prisiel trosku "stiesneny" 🙂 pre tych 30-40 ludi je to ok, co sa tyka sedenia, ale vlastne tancovat by ste museli vo vedlajsej miestnosti, ako je bar - co mi prislo trosku od veci 🙂 s tym, ze este nejaku cast z toho priestoru zaberie DJ s technikou. ak chcete mat napriklad candy bar/fotobudku alebo nejaku pridanu hodnotu, neviem si predstavit, kde by Vam to tam natlacili 🙂
@crazy_cat_lady my sme mali 47 ľudí 😁 zmestili sme sa, tancovalo sa, kto už nevládal, išiel si sadnúť a nebol v úplnom hluku, tak sa dalo aj porozprávať pri stole, mali sme aj nápojový stôl aj, candy bar, vedľa boli rekvizity na fotenie
majka2 este by som chcela dodat, ze obrad mozete mat v altanku - ale minuly rok sme s tym mali celkom natahovacky s matrikou, lebo hoci nam slubili, ze nas tam oddaju, potom villu necas ako priestor na obrady vyhodili z moznosti takez to bolo na dlhe lakte.. a potom maju aj kaplnku na cirkevne obrady. a co sa tyka miestnosti na samotnu hostinu - my sme mali hlavnu velku salu prenajatu, potom maju este taky vinarsky priestor pod zemou, je to tam pekne aj ked sa to nazdobi, ale kedze bolo leto, my sme chceli byt hore a nie zavreti "v podzemi" 🙂 a trosku nas "natahovali" ohladom prenajmu priestoru - toho vrchneho hlavneho, lebo nas nebolo vela.. vacsinou to prenajimaju pre svadby s vacsim poctom ludi 70 - 100.. ale vyhoveli nam nakoniec, cize za nas super 🙂
@gabika128 my sme mali nakoniec teda svadbu v tej ville a aj som sa trosku bala toho hluku, ze sa tam clovek ani pocut nebude, ked sa bude chciet porozpravat, ale uplne v pohode to bolo 🙂 plus tam maju aj take vonkajsie posedenie, ak by si chcel clovek trosku pokecat/oddychnut. ale aj ten central park bol fajn moznost, hoci sme si nakoniec teda vybrali ine 🙂
@crazy_cat_lady my sme to riešili iba kvôli presunu, autám atď... Ale viem, že vo ville nečas už sú zase povolené obrady, takže toto je super. 😊 Mala som aj ubytovaných hostí
@gabika128 ano? a uz to nie je na tu vynimku? my sme sa minuly rok kvoli tomu dost natahovali a cakali.. a stalo ma to niekolko sedivych vlasov a energie :D
@crazy_cat_lady dobrý deň môžem sa spýtať koľko ste mali ľudí vo ville nečas a koľko vás to nakoniec vyšlo?
@majka2 my sme mali vo ville necas 🙂 asi potom zalezi od preferencii, ale v ziline byvaju vacsinou svadby napriklad v penzione central, penzion kamelia, holiday inn, dubna skala.. fotografa sme mali martina košík-a 🙂 tí nám robili aj fotky/video