Súkromný ORL lekár v Žiline

spiriakova
16. sep 2023

Ahojte neviete mi prosim poradiť, či je v Žiline súkromná ušná ambulancia? Chodili sme k dr. Mazurovi, ale ten už je zatvorení, a netuším kde isť v pripade núdze, či už ma problém dospelý alebo dieťa.
Nie sme zo Žiliny a nespadáme pod tento okres čo sa týka štátnych lekárov. Ten ku ktorému patrime oficiálne nebudem ani komentovať...
Preto hľadám či je možné niekam ísť v prípade potreby. Našla som, že je ORL na Žilpe ale neviem či je súkromné alebo štátne, a čo sa týka objednávania majú iba online a s dosť dlhým odskokom na čakanie... (v tom zmysle, že pokiaľ má niekto zapálené ucho, potrebuje to riešiť hneď a nie čakať týždeň na vyšetrenie cez e-časenku...)
Prípadne viem, že ked dr Mazúr končil nechal odporúčanie na nejakých dvoch ORL lekárov, len neviem na koho presne, ak by ste niekto vedel, prosim napište kontakt na nich.

Ďakujem.

lixiana
13. nov 2024

cauko pokracuje po nom teoreticky frkanova v martine, ta ale vzdy chce VYMENY LISTOK (ako pise v ecasenke) nechaval odkaz na dunajovec a na bujnakovu. ja sa trapim dnes so zapalom ucha. sokuje ma ze bolest pre ostatnych usnych 'nie je dovod na podavanie liekov' ja rozumiem ze mazur riesil vela problemov off label ale tiez zdochynam na zapal ucha v priemere kazde 2-3 roky, takze tiez cakam ci nezasvieti nejaka nova hviezda. len problem je ze 99% dr vyjde zo zilinskej nemocky kde ti napisu na akutny zapal max otobacid lokalne aby potom mohli prepichovat usne bubienky. strasne mi to pripomína zdravotnu starstlivost pri porode, kedze tiez bolest nie je indikacia na podanie liekov.... takze bola by som rada keby sem ludia popisali svoje skusenosti. vdaka modry konik.