Súkromná základná škola Felix

katustek12
24. jan 2023

Ahojte,
Chcem sa opýtať, máte skúsenosti s touto súkromnou základnou školou? Ako to tam funguje? Aký tam je prístup k deťom? Napríklad dostávajú kvantum domácich úloh a na iných školách ? Akákoľvek informácia mi pomôže, ďakujem

stormie
24. jan 2023

@katustek12 treba ist den otvorenych dveri a vsetko vysvetlia a mozes sa aj pytat.
Iba upozornujem dopredu ze aspon v BA neberu kazdeho (predpokladam ze zachovavaju standard vsade rovnaky) kto chce “platit aby bolo dieta na sukromnej skole”. Treba pochopit ich filozofiu a byt s tym aj naozaj stotozneny ze robia veci tak ako robia, ze sa u nich vyucuje splyvave citane, comenia script, hejneho metoda atd,

A teda konkretne odpovwd na tvoju otazku - nie ulohy nedotavaju a dokonca si domov nenosia ani ziadne ucebnice lebo doma sa ma dieta zabavat a nie ucit.

nevesta100
4. jan 2024

ake su kriteria prijatia dietata? teda podla coho rozhoduju,ci dieta zoberu/nezoberu? hlavne BA by ma zaujimala.

yoxinka
4. jan 2024

Kamoška tam má dieťa, je spokojná. Ďalšia kamoška tam mala dieťa, po roku ho vzala preč s tým, že “bolo to tam otrasné”. Kamoška tam pracovala, vraj pre deti OK, ale nastavenie a pracovné prostredie vraj otras, odišla preč, lebo učitelia vraj majú hrozné podmienky, zďaleka to tam nie je taký ideál, ako sa prezentuje. A posledná skúsenosť, kamoška tam mala syna na prijímačkách, ťuťu muťu, všetko skvelé, keď zaplatili peniaze, tak už o nich ani nezakopli. Vraj by čakala iný prístup za také peniaze, ako že tam kamoška šla, že prečo ho nevzali, chceli proste vedieť prečo a ich len odbili, že nič im vysvetľovať nebudú. Nuž … vyber si 😉.

nevesta100
4. jan 2024

@yoxinka dakujem za tvoj nazor. k tym kriteriam prijatia nahodou nevies nieco?

yoxinka
4. jan 2024

@nevesta100
Vôbec neviem, ja som zvažovala tam skúsiť dať syna, ale nakoniec sme to z rôznych dôvodov zavrhli, takže som sa o to bližsie nezaujímala.