Súkromná gynekológia v Žiline alebo Martine

9. aug 2021

Ahojte baby..proooosiiiim viete mi pomoct a poradit kde su dobre sukromne gynekologie v martine a ziline? V ziline som pocula len o gynmed..som zuuufala..stale mam opakujuce sa gynekologicke a urologicke zapaly a palenie okolo posvy a ked to poviem mojej gynekologicke nic s tym nerobi..uz neviem co mam robit..som total zufala. Robili mi xxx sterov nenasli nic a pre mna je to total zahada bo ja to tam citim ze to nie je ok..a kazde 2 mesiace uz pomaly sa mi vracaju aj urologicke zapaly a hned ATB...uz neviem co mam robit..urologia a cystoskopia negativne vsetko..este sa chystam na imunologiu ale ja citim ze to ide od posvy akoby..ja citim ze sliznice mam narusene samozrejme aj od liekov ale xkrat som pouzivala aj lactobacil.. a skusila som uz vsetko mozne z lekarne nic nepomaha a moja gynekologicka mi len povie mate to chronicke alebo v hlave..roooztrhnut ma ide..chceme aj babo ale toto je zacarovany kruh 😪😪😪

roztlieskavacka
9. aug 2021

A ku komu chodis teraz? Ono úprimne,.. nemyslím ci zmena gynekológa v tomto prípade pomôže...

autor
9. aug 2021

@roztlieskavacka a co by mi pomohlo? Bo ja uz som zufala..uz neviem co mam robit..teraz mam dr.Jassovu

roztlieskavacka
9. aug 2021

Imunologicke vyšetrenie rozhodne.. ono kazdy gyn si ordinuje svoje overené liečiva na zápaly atd... takto by trebalo skor nájsť príčinu v tele... nemyslím si úprimne ze to je gynekologickeho charakteru aj ked miesto “prejavu” patrí na gynekológiu...

autor
9. aug 2021

@roztlieskavacka ved snazim sa tam dovolat uz dva dni..mam aj ziadanku..no uvidime

bykaterina
11. aug 2021

Choď do gynfiv v Žiline Alebo do Martina do iscare nech ťa vyšetria. LEbo to treba riešiť. Vedia tá poslať aj inde na vyšetrenie keď tak Alebo urobía hysteroskopiu...

autor
11. aug 2021

@bykaterina a preco hysteroskopia? 😳

bykaterina
12. aug 2021

no kuknu dnu a zoberu vzorku ci tam nie je nejaky zapal konkretny a nastavia liecbu

sasha_86
22. aug 2021

Dr Durmis jednoznačne perfektný diagnostík