Ahojte baby, prosim vas, dostala sa ku mne info, ze pasy su v nemocnici zrusene. Moj gymekolog nema v oridnacii pasy, tak sa chcem syptat, take co ste nedavno rodili ci viete viac 🙂 pri prvom som chodila pekne do nemocky... a dufam ze aj teraz budem 🙂 diky moc
@nika82 dakujem, vidite, toto mi vobec nenapadlo 😂🤦🏼♀️ Uz mam teho mozog 🙂
@vvverunkaaa ale tak stava sa aj v lepsich rodinach 😀
@vvverunkaaa prosím ta, ak ti odpisu, napísala by si tu, že čo a ako? 🙂
@snehulak77 jasneee 🙂 uz som pisala, tak napisem 🙂
Takze tu ju odpoved 🙂
Ak chapem dobre ( uz pochybujem o sebe naozaj) , tak obmedzenia su. Robia uz len toto. Nie ako to bolo... ci?
@vvverunkaaa kokso tak na toto by som im niečo napísala... Či si budú brať na svedomie a zodpovednosť, ak sa niečo stane. Nám minulý rok zomrela dcéra v 38.tt, úplne fyziologické tehotenstvo, aj pásy pár dní pred v poriadku. Brali sme to tak, že proste sa to nedalo zistiť, že niečo sa deje. Ale keby kvôli korone mi nespravili vyšetrenia, ktoré sa bežne robia, asi by som ich bola vnímala kus ináč.
@vvverunkaaa
Mňa poslali len raz na pásy pri podozrení že je menšia v 31.týždni a tam mi sestrička povedala že už po novom chodia len tie maminy ktoré majú rizikové tehotenstvo alebo nejaké problémy. Mne vyšiel monitor dobre odvtedy ma naň nedali takže toto sa zmenilo, už to nieje ako kedysi ☺️
@any_soj preboha. Toto ma velmi mrzi. 😔ale presne... bezne vysetrenie... akoze ostala som zaskocena velmi.
Ďakujem za info. Aj mňa čaká za chvíľku pôrod a teda to není bohviečo že to nerobia 🙄 mňa kvôli tomu hospitalizovali pri prvej že sa im niečo nezdalo ☹️
@petka1411 drzim palce. Mna to po 3 rokoch caka v juli tiez 🙂 daj potom vediet ako to tam funguje 🙂
@vvverunkaaa
Jasné dám 🙂
Ja mam v júni no hovoria že už možno máj 🤷♂️😅 tak uvidíme čo povedia dnes.
A ty si si vybavovala tu nejakého porodnika k pôrodu či nie?
Ak sa teda môžem opýtať 🙂
@petka1411 nie nie, ani prvykrat 🙂 su tam teraz super dr podla mna. Naozaj sa vela zmenilo. Mam nejake tajne topky, ze keby robili a budem rodit budem happy ale inak to necham na nahodu 🙂 zidekova, tomsa, ti su fajn.
@vvverunkaaa
Tomšu mám ako gynekológa ale ten hovoril že tu k pôrodom už nechodí 🤷♂️
Je to dobrý Dr. nič nezanedbáva.
Mňa akurát dnes vypísal na pásy lebo sa mu nezdá veľkosť bábätka no prietoky sú ok a to mám 36tt.
A tú druhú pani Dr. nepoznám ešte som o nej ani nepočula.
Baby a ako to majú tie, co chodia na rizikovú, neviete?
@petka1411 uz nechodi... tak nic teda 🙂 ale iba dobre som na neho pocula 🙂 verim ze u vas bude vsetko ok 👍🏻😌
@snehulak77 podla toho ak je rizikove, na pasy sa chodi 🙂
@vvverunkaaa
Uvidíme ale myslím že sme ok 🙂 ale aj tak si cením jeho zodpovedný prístup 👌
@maisynka zase by som to takto nehodnotila. Ja som mala skúsenosti, že sú práveže veľmi opatrní. Snažia sa tie tehotné chrániť, aby nemuseli pochodovat do nemocnice, lebo je tam riziko nakazenia, keďže kade kto sa tam premelie. A tehotné sú veľmi rizikové, akurát minulý mesiac bol muž pracovne u jedných, ktorým z rodiny zomrelo takto dieťatko v 6tom mesiaci, nestihli ho vybrať, mamina mala covid a náhle sa jej pohoršilo. Takže oni tiež riešia, čo je pre tehotné menšie a väčšie riziko.
Ja som rodila v máji, akútna sekcia. Tam ti doktori a sestričky na oddelení 6tonedelia inak kmytaju. Ležala som tam 2 týždne, ja som nestretla nepríjemného lekára. Doktorka Bátorová sa snažila, aby nemuselo byť tehotenstvo ešte ukončené, nakoniec rozhodla, že sa inak nedá. Veľmi profesionálny, príjemný prístup. Všetko mi vysvetlili. Sekciu robil Ficek. Na gynekologicke oddelenie ja nemám jedného zlého slova.
skuste im napisat urcite odpovedia https://www.facebook.com/nemocnicazilina