Dnes sa nám vo Višňovom stratila suchozemská korytnačka. Prípadného nálezcu odmeníme. Ďakujem.
@stela01 Už sme ju oplakali, ale dala som oznam aj sem, keby náhodou...
Daj oznam aj do skupiny Žilina tam viac baby čítajú 😉
Držím palce, nech sa najde. Aj nam sa pred rokmi stratila. Stacilo ju na par minut nestrazit a bola fuc. Hladali sme ju dlho, ale uz mohla byt niekde schovana na noc. My sme ju nenasli
@margaretka_ Ľudia si myslia, že korytnačka je komótne a pomalé zviera, omyl, ujde rýchlo... Syn sa nedíval pár minút a už jej nebolo.
@budembabka niekde na fb som dnes zachytila že sa našla korytnačka...
@emka530 Ďakujem, syn pozrie fb. Ak natrafíš na ten oznam ešte, pošli mi nick, alebo link.
@budembabka dobrý deň už ju mate? Lebo jedna sa našla.
@noami12 Dobrý deň, našli túto, ale nám ušla korytnačka zelenkastá, toto je iná korynka.☹
@noami12 Ďakujem za ochotu pomôcť, ak by ste natrafili na iný oznam, dajte pls vedieť.
@noami12 Teraz som našla foto, čo ste poslali, tá je vodná korynka.
@budembabka ja som len skúšala poslať co sa našlo ci náhodou niektorá to není 😊 teraz aka náhoda, koľko korytnaciek zmizlo 😶 ja keď som bola malá a mala som suchozemsku tak sme jej na záhrade väčšinou zvykli dávať cervenu maslu aby sa ľahšie hľadala 😊jasne urcite keď nájdem nejaký príspevok nový hneď dám vedieť 😊
@noami12 Ďakujem, zlatá ste.
@noami12 Korytnačka sa našla🙂 šťastná som ako blcha, bola o dve chalupy nižšie u susedov.
@budembabka jeeej no super 😊😍😂 tak už len treba červenú maslicku aby sa ľahšie v tráve hľadala 😍
@noami12 Už bude hviezda sedieť doma na zadku na pancieri, žiadne behanie po záhrade. 🙂
@budembabka wau .