Sterilizácia ženy v okrese Žilina

bastillka
24. okt 2023

Ahojte, viete mi mi prosím odporučit, kde v žilinskom kraji, resp. na strednom SR na sterilku? V nemocnici v ZA je teraz chaos, čítala som o Durmisovi, aj o súkromnej v TN. Prípadne RK?
Dakujem za skúsenosť 🙏

bykaterina
24. okt 2023

@bastillka a nebude lepšie vazektomia? 😉
A Martin si neskúšala Alebo považskú?

bastillka
autor
24. okt 2023

@bykaterina nebude. Som rozhodnutá pre toto. Martin som pozerala, žiadnu súkromnú kliniku som nenašla. A v Považskej zase nie je ani poriadna reštika, nie to ešte chirurgia 🫣🫣

bykaterina
24. okt 2023

@bastillka ja som tam bola na kyret a Teda super personál v pb na gynde.
Tak súkromné na gyndu sú iba centrá asistovanej reprodukcie ale ti urobia iba kyret max.

bykaterina
24. okt 2023

@bastillka a ešte ma napadlo Sliač kukni

jannali
24. okt 2023

Škoda, že je to teraz take v ZA, ale ak ja som bola spokojná tu (ale mala som zazmluvneneho dr)

bykaterina
24. okt 2023

@jannali a čo sa deje v Žiline?

maria48
24. okt 2023

@bastillka mne ju robili v Žiline pri cisárskom ale napríklad sestra bola v dolnom Kubíne platila 150e (zdravotné problémy) mala

bastillka
autor
24. okt 2023

@bykaterina vraj je odvolany riaditeľ a je tam núdzový režim a plná nemocka. Dnes mi to dr povedala. A zase ísť na takýto zákrok do prechorenej nemocky je asi blbosť. Radšej pôjdem na súkromné, platí sa to tak či tak.
A našla som už Trenčín Gyneka. Pohladam ďalej.

jannali
24. okt 2023

@bastillka prip. skús pozrieť Rimavsku Sobotu, my sme tam pri inom probléme volali a boli celkom ústretoví. Ak sa dobre pamätám, tiež to bola nejaká súkromná klinika…

jannali
24. okt 2023

@bykaterina áno, že je tam nejaká zlá situacia s vedením, nadstandard bol dlho zatvorený…

bykaterina
25. okt 2023

@bastillka no primar bol odvolany co viem.
@jannali to viem kvoli PNkam bol zatvoreny.

skopy111
1. feb 2024

@bastillka tiež rozmýšľam nad tým...a co bolo s durmisom? O riaditeľovi viem...v júni som rodila v Žiline a bolo to hrozne úplný chaos

bastillka
autor
1. feb 2024

@skopy111 ja som po prieskume nakoniec rozhodla ísť na kliniku do TN. Stojí to rovnako, akurát prístup je lepší.

ivkka88
5. sep 2024

@bastillka Poprosím názov kliniky.Ďakujem 🫶

bastillka
autor
7. sep 2024

@ivkka88 ako píšem vyššie Gyneka Trenčín

ivkka88
7. sep 2024

@bastillka Nevšimla som si.Ďakujem.