ahojte kocky dala som nazov lebo viem ze na taketo diskusie chodi vela zien....a dufala som ze niektora bude taka zufaala ako ja ma 27 rokov a uz tohoo dost za sebou a citim sa velmi osamela a chcem si najst novych kamaratov skor kamaratky chapov mam plne zuby :D mala som dost kamaratov ale vsetko z blizkeho okolia a to len vyuzit ...sak to poznate tak som dufala ze na modrom konkovy kde chodi tolko ludi mozno spoznam novyc ludi ktorim sa zda ze kazdy den je taky isty a chce to zmenu...a napokon som v 4 mesiaci a pomohla by rada mozno aj kamaratky ktora uz dieta ma . dakujem
@jara333 ahoj, no sme na tom podobne 😀 pred rokom sme sa presťahovali z TN do PB. Síce som sa tu narodila, ale uuuuplne všetko je tu zmenené, skoro nik zo starých priateľov tu už nebýva. Takže celé dni sama s dcerkou, ďalšie čakáme koncom októbra, mm je v práci do večera a keď príde tak ho aj tak prosím nech niečo porobi čo treba na dome. Spolu sme iba v nedeľe
Kebyže si zbližšia, tak by som ťa aj prišla kuknúť, ale to nemá zmysel, keď sa uvidíme iba občas ako s mojimi priateľmi čo chodím do TN za nimi. Tak si poprajme čo najviac nových známostí 😅😜♥️
Cawko, ja mam 28,som priamo z centra ,syna mam uz väcsieho ale s kamoskami bezne chodim na obedy, kavicky, pokecat, nakupy,niesom neustale doma malemu pri zadku. Kludne mi napis, ja sa citim na 20 😃
@jara333 ahoj, kľudne mi napíš správu 🙂