Som tehotná a hľadám si kamarátky

jara333
23. aug 2021

ahojte kocky dala som nazov lebo viem ze na taketo diskusie chodi vela zien....a dufala som ze niektora bude taka zufaala ako ja ma 27 rokov a uz tohoo dost za sebou a citim sa velmi osamela a chcem si najst novych kamaratov skor kamaratky chapov mam plne zuby :D mala som dost kamaratov ale vsetko z blizkeho okolia a to len vyuzit ...sak to poznate tak som dufala ze na modrom konkovy kde chodi tolko ludi mozno spoznam novyc ludi ktorim sa zda ze kazdy den je taky isty a chce to zmenu...a napokon som v 4 mesiaci a pomohla by rada mozno aj kamaratky ktora uz dieta ma . dakujem

veronikajojo
23. aug 2021

@jara333 ahoj, kľudne mi napíš správu 🙂

katka8
23. aug 2021

@jara333 ahoj, no sme na tom podobne 😀 pred rokom sme sa presťahovali z TN do PB. Síce som sa tu narodila, ale uuuuplne všetko je tu zmenené, skoro nik zo starých priateľov tu už nebýva. Takže celé dni sama s dcerkou, ďalšie čakáme koncom októbra, mm je v práci do večera a keď príde tak ho aj tak prosím nech niečo porobi čo treba na dome. Spolu sme iba v nedeľe

Kebyže si zbližšia, tak by som ťa aj prišla kuknúť, ale to nemá zmysel, keď sa uvidíme iba občas ako s mojimi priateľmi čo chodím do TN za nimi. Tak si poprajme čo najviac nových známostí 😅😜♥️

jara333
autor
24. aug 2021

@katka8 ďakujem pekne.Tiez ti prajem veľa nových známosti.Ja som vedela že v Tom niesom sama 🙂

ivik4
25. aug 2021

Cawko, ja mam 28,som priamo z centra ,syna mam uz väcsieho ale s kamoskami bezne chodim na obedy, kavicky, pokecat, nakupy,niesom neustale doma malemu pri zadku. Kludne mi napis, ja sa citim na 20 😃