Dobrý deň. Chcem sa pekné spýtať nemá niekto na darovanie dáke sladkosti čo so u vás hromadia a nikto nezje ? Ak áno nedarovali by ste jednej rodine majú 3 deti mamina sa lieči rakovina tatino sám.taha rodinu nemajú. Keďže mamina je podchvilu v nemocnici tak tatino musí byť viac doma ako v práci. Ja im pečiem na Vianoce koláče a a potraviny im kúpim. Ja len tak ak by mal niekto veľa sladkostí a mal by to vyhodiť tak ak sa dá zaplatím aj poštovné. Ďakujem
@majka2 napíš mi do správy adresu, niečo pošlem
@benimnadir šak to je jasné veď to len ty čo to majú vyhodiť lebo čítala som aj také príspevky že nevedia čo zo sladkým že to vyhodia tak reku ak sa taký niekto nájde tak nech nevyhadzuje a radšej posunie
@thereisabear
Poslané ďakujem krásne
@majka2 Napíšte aj mne prosím adresu. Síce momentálne nepomôžem, ale neskôr by sa dalo. Nedávno som tiež tak dávala veľa sladkostí preč. Tak ak by sa mi to zase nakopilo rada posuniem.
@weronika90 oki v pohode nechcem aby si niekto robil starosti že terraz utekať do obchodu a rýchlo kupovať fakt iba ak má niekto a má to vyhodiť alebo nejesť tak vtedy nech posunie
Skús sa opýtať po Mikulášovi, viac ľudí bude vyhadzovať.
@januska12323 ja chcem pár sladkosti aby si tiež tie deti našli v balíčku potom im pečiem koláčiky tak hádam bude stačiť
Pošli mi adresu
Odkial si. Aj ja rada nieco poslem.
A inak pekne torticky
@majka2 Rada nieco poslem,dajte mi adresu,dakujem
@terezkaarthuramax ďakujem
@majka2 ale kde to prosim poslat? Napis mi adresu do spravy
prosím Vás pošlite mi adresu máme nazvyš. Stihnu prísť do mikuláša
@majka2 ja len, že je krásne to čo robíte 🙏❤️ keby som mohla, pomôžem. Bohužiaľ, som ďaleko. A zároveň mám tri baby ktoré všetko zjedia 😁 ale veľmi vám fandím